Cât de frumoasă este mama Cristinei Belciu, noua iubită a lui Boureanu!

Ultima actualizare:

Cristina Belciu, noua iubită a lui Boureanu a demonstrat că a moștenit frumusețea de la mama sa, care la rândul ei este o femeie superbă.

Cât de frumoasa este mama Cristinei Belciu, noua iubită a lui Boureanu!
Cât de frumoasa este mama Cristinei Belciu, noua iubită a lui Boureanu!

Cristina Belciu, 24 de ani ani, este noua iubită a lui Cristian Boureanu, 49 de ani, iar cei doi au întâmpinat destul de multe prejudecăți din cauza diferenței mari de vârstă. 

Recent, tânăra model și influenceriță, a postat pe paginile de socializare o poză în care se află alături de mama sa, iar fanii au rămas înmămuriți de frumusețea izbitoare a femeii.

Cristina Belciu a demonstrat că moștenește frumusețea de invidiat chiar de la mama sa, iar imaginea pe care a împărtășit-o pe contul personal e Facebook a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Iubita lui Cristian Boureanu a postat imaginea cu ocazia zilei de naștere a mamei ei, iar tânăra a postat și unmesaj emoționant în care își manifestă dragostea pentru cea care i-a dat viață. 

"Pentru mine mama nu e doar mama, este numai mama, mama și numai mama. Și totuși simt să mai spun ceva:E aerul, apa, pământul, soarele, e tot ce îmi e indispensabil în această lume. Cum să o descriu? De unde să iau cuvintele pe care nimeni nu s-a gândit să le creeze, căci nimeni nu ar fi crezut că s-ar putea naște un OM ca ea. De mână peste tot. Și atunci, și acum, și mai departe. Prin tot ce mi-a fost drag, prin tot ce mi-a fost frică. Pentru mine mama nu e doar mama, e tot ce sper să fiu și eu cândva. Și nu cu totul, măcar o parte, căci cu o fărâmă din ceea ce ea reprezintă, știu că aș rupe norii și ei s-ar despărți să facă loc soarelui să strălucească pentru ea.La mulți ani, te iubesc infinit!" spune Cristina Belciu pe Facebook. 

Fanii Cristinei Belciu au reaționat imediat, iar imaginea a strâns o mulțime de aprecieri în doar câteva ore.

Cristina Belciu și Boureanu, criticați la sânge de Monica Tatoiu

Cristina Belciu și Cristian Boureanu se află într-o relație de doar câteva luni, dar controversele au început deja să apară din cauza diferenței mari de  vârstă dintre cei doi. Boureanu a început relația cu Cristina Belciu, la scurt timp după ce s-a despărțit de o altă iubită la fel de tânără, Laura Dincă. 

Unul dintre cei mai aprigi critici ai relației dintre Cristina Belciu și Boureanu este chiar Monica Tatoiu, care l-a criticat dur pe afacerist pentru relațiile sale cu femei mult mai tinere.

Pe de altă parte, Boureanu și iubita sa, Cristina Belciu, au dat o declarație comună în care au declarat că sentimentele lor sunt cât se poate de serioase și că, în ciuda diferenței de vârstă, cei doi se respectă și se apreciază unul pe celălalt. Boureanu a dezvăluit că a întâlnit-o pe Belciu chiar de 1 Decembrie, într-un restaurant de fițe din Herăstrău.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg