Cristian Boureanu și iubita, prima poză împreună! Cei doi îndrăgostiți se sărută cu foc

După ce și-au asumat relația în mod public, iată că noul cuplu format din Cristian Boureanu și modelul Cristina Belciu au trecut rapid la pasul următor! Cei doi s-au fotografiat împreună și au publicat, astfel, prima imagine în care apar în ipostaze tandre.

Cristian Boureanu, prima poză cu iubita, în tandrețuri Foto: Mediafax
Cristian Boureanu, prima poză cu iubita, în tandrețuri Foto: Mediafax

Cristian Boureanu, în vârstă de 49 de ani, și modelul Cristina Belciu, ceva mai tinerică, în vârstă de 24 de ani, formează un cuplu de trei luni de zile. Abia recent însă cei doi și-au asumat faptul că sunt împreună, iar acum a apărut și prima poză în care îndrăgostiții se sărută cu pasiune.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu, prima imagine împreună

Imaginea a fost făcută publică de iubita lui Boureanu, Cristina Belciu care a arătat în acest mod și latura de „băiat de casă” a politicianului. Cei doi s-au lăsat fotografiați sărutându-se, în timp ce găteau împreună, în fața unei tigăi cu mâncare pusă pe aragazul aprins. Nu știm exact dacă Boureanu a venit doar să își alinte iubita sau a participat și el la prepararea mâncării, însă spatula pe care o ținea în mână ar putea indica faptul că tânăra l-a făcut deja om de casă pe acesta. 

Deși s-au confruntat cu un val de critici atunci când și-au anunțat relația, având în vedere și diferența de vârstă dintre ei, Boureanu având o fiică de vârstă apropiată cu Cristina, se pare că cei doi își văd în continuare liniștiți de cuplul lor și nu dau prea mare importanță celor ce le sunt împotrivă. Faptul că politicianul are o iubită mai tânără nu este oricum o noutate, acesta fiind recunoscut pentru relațiile sale cu domnișoare care nu sunt nici pe departe din liga lui de vârstă.

Politicianul a format un cuplu timp de șase ani cu modelul Laura Dincă, aceasta fiind, la rândul ei, cu 20 de ani mai tânără decât el. Deși erau și logodiți, în cele din urmă cei doi au decis să pornească pe căi separate.

Cristina Belciu, răsfățată de Boureanu cu cadouri scumpe?

Așa și-a făcut „intrarea” în viața politicianului și Cristina Belciu, care pare răsfățată de acesta, cel puțin dacă judecăm după imaginile pe care le publică tânăra pe contul său de socializare.

Recent, în garderoba ei a apărut o geantă semnată de celebra casă de modă Prada, cu care a „defilat” pe Instagram în aceeași zi în care a publicat și imaginea în care se sărută cu Boureanu, accesorizată și cu o bentiță de la același designer.

Desigur, fiind model și influencer, Cristina putea să își achiziționeze și singură poșeta, însă ceva ne spune că a fost un cadou generos din partea iubitului ei, pe care l-a cucerit complet. De asemenea, în luna decembrie, Cristina a apărut pe Instgram și cu o geantă Chanel, perioada părând să coincidă cu începutul relației ei cu politicianul.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net