Cristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor. Răspuns dur pentru Monica Tatoiu

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu are o nouă iubită, Cristina Belciu, în vârstă de 24 de ani, iar cei doi au povestit despre provocările cu care se confruntă relația lor din cauza diferenței de vârstă.

image

Cristian Boureanu, 49 de ani, și modelul Cristina Belciu, 24 de ani, formează un cuplu de trei luni de zile, însă relația lor întâmpină numeroase prejudecăți din partea societății din cauza diferenței de vârstă. 

Cristian Boureanu este recunoscut pentru relațiile cu domnișoare mult mai tinere. Politicianul a format un cuplu timp de șase ani cu modelul Laura Dincă, o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. 

În prezent, Boureanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Cristina Belciu, ce are aproximativ jumătate din vârsta partenerului ei. Din această cauza cei doi au întâmpinat multe prejudecăți din partea societății, inclusiv din partea Monicăi Tatoiu, pe care Boureanu o consideră ca o mamă.

Afacerista a criticat viața amoroasă a lui Boureanu, deoarece acesta își alege mereu femei mult prea tinere și imature. Tatoiu a ironizat chiar și actuala relație a lui Boureanu cu Cristina Belciu și consideră că cei doi nu au absolut nimic în comun.

În ciunda criticilor, Cristina Belciu și Cristian Boureanu au declarat că între ei există o relație asumată, sinceră și matură și vor doar să se bucure unul de celălalt fără să dea importanță gurilor rele.

"Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza", a declarat Cristina Belciu alături de Cristian Boureanu, în exclusvitate pentru VIVA!.

Cum s-au cunoscut Cristian Boureanu și actuala sa iubită

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut pe 1 Decembrie, la un restaurant de fițe, din nordul Bucureștiului. Deși sunt împreună de puțin timp, aceștia susțin că formează un cuplu stabil și vor ca relația lor să evolueze cât mai frumos. 

Monica Tatoiu a aruncat câteva vorbe extrem de usturătoare la adresa lui Cristian Boureanu apropo de relațiile sale cu domnișoare tinere. Fosta profesoară de matematică consideră că politicianul vrea să se simtă tânăr prin intermediul unor ființe mult mai fragede decât el, atât din punct de vedere al vârstei, dar și al experienței de viață. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg