Cristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor. Răspuns dur pentru Monica Tatoiu

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu are o nouă iubită, Cristina Belciu, în vârstă de 24 de ani, iar cei doi au povestit despre provocările cu care se confruntă relația lor din cauza diferenței de vârstă.

image

Cristian Boureanu, 49 de ani, și modelul Cristina Belciu, 24 de ani, formează un cuplu de trei luni de zile, însă relația lor întâmpină numeroase prejudecăți din partea societății din cauza diferenței de vârstă. 

Cristian Boureanu este recunoscut pentru relațiile cu domnișoare mult mai tinere. Politicianul a format un cuplu timp de șase ani cu modelul Laura Dincă, o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. 

În prezent, Boureanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Cristina Belciu, ce are aproximativ jumătate din vârsta partenerului ei. Din această cauza cei doi au întâmpinat multe prejudecăți din partea societății, inclusiv din partea Monicăi Tatoiu, pe care Boureanu o consideră ca o mamă.

Afacerista a criticat viața amoroasă a lui Boureanu, deoarece acesta își alege mereu femei mult prea tinere și imature. Tatoiu a ironizat chiar și actuala relație a lui Boureanu cu Cristina Belciu și consideră că cei doi nu au absolut nimic în comun.

În ciunda criticilor, Cristina Belciu și Cristian Boureanu au declarat că între ei există o relație asumată, sinceră și matură și vor doar să se bucure unul de celălalt fără să dea importanță gurilor rele.

"Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza", a declarat Cristina Belciu alături de Cristian Boureanu, în exclusvitate pentru VIVA!.

Cum s-au cunoscut Cristian Boureanu și actuala sa iubită

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut pe 1 Decembrie, la un restaurant de fițe, din nordul Bucureștiului. Deși sunt împreună de puțin timp, aceștia susțin că formează un cuplu stabil și vor ca relația lor să evolueze cât mai frumos. 

Monica Tatoiu a aruncat câteva vorbe extrem de usturătoare la adresa lui Cristian Boureanu apropo de relațiile sale cu domnișoare tinere. Fosta profesoară de matematică consideră că politicianul vrea să se simtă tânăr prin intermediul unor ființe mult mai fragede decât el, atât din punct de vedere al vârstei, dar și al experienței de viață. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net