Culisele despărțirii dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu. "Doi ani a stat cu rochia de mireasă în dulap. Aștepta doar ziua cea mare"

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu și Laura Dincă erau împreună de șase anifoto: arhivă personală
Cristian Boureanu și Laura Dincă erau împreună de șase anifoto: arhivă personală

Cristi Boureanu (48 de ani) și logodnica sa Laura Dincă (24 de ani) s-au despărțit după șase ani de relație. Când toată lumea aștepta ca cei doi să anunțe data nunții, fostul politician a confirmat despărțirea. ”A fost frumos, dar s-a terminat”, a confirmat Boureanu.

Cristian Boureanu și Laura Dincă formau unul dintre cele mai sexy cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trecut prin multe împreună în cei șase ani de relație, în care Laura a avut de gestionat relația cu fiica adolescentă a fostului politician, apoi problemele lui Boureanu cu legea. Însă când toată lumea aștepta nunta, Boureanu a dat vestea despărțirii. Boureanu a fost foarte clar, relația cu Laura Dincă s-a încheiat. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat, pentru Național, fostul politician. Vestea separării cuplului Cristi Boureanu-Laura Dincă este cu atât mai suprinzătoare cu cât, în urmă cu doar câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii.

De o lună, tânăra a plecat de acasă

Omul de afaceri și-a cerut iubita în căsătorie în anul 2018 și încă de anul trecut, presați oarecum și de apropiați, și-ar fi dorit să facă nunta. Din cauza pandemiei, aceasta ar fi fost amânată pentru anul 2021. Din păcate, din cauza deselor certuri dintre ei, cei doi iubiți au decis să își spună “Adio”. Se pare că această hotărâre a fost luată de comun acord, ultimatumul fiind: “ori ne împăcăm, ori ne despărțim!”.


    Laura Dincă
Laura Dincă

Surse din anturajul celor doi ne-au declarat că Laura suferă încă după despărțirea dureroasă, că fata a încercat să facă tot ce a putut pentru a-și salva relația, dar în cele din urmă a decis că este mai bine așa. „De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor. Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată”, ne-au declarat prieteni apropiați ai tinerei, care stătea de doi ani cu rochia de mireasă și pantofii pregătiți de nuntă, în dulap.

„Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe, să își schimbe comportamentul, să nu mai existe certuri și discuții între ei, dar acest lucru nu a fost posibil, șansele de împăcare între ei fiind minime”, mai povestesc sursele noastre.

Citește și:

Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Dincă după 6 ani: "A fost frumos, dar s-a terminat"

Cristian Boureanu, nuntă inedită cu iubita de 23 de ani

image
image
image
image
image
image
cub ioana ginghină cristian pitulice png
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png