Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu: «Ne certam tot timpul»

Ultima actualizare:

    Laura Dincă și Cristian Boureanu au pus capăt unei relații de șase anifoto: arhiva personală
Laura Dincă și Cristian Boureanu au pus capăt unei relații de șase anifoto: arhiva personală

Cristian Boureanu (48 de ani) și Laura Dincă (24 de ani) s-au despărțit în prag de nuntă! Vestea a fost dată chiar de fostul politician pe rețelele socilae, acesta alegând să pună punct unei relații de șase ani. S-a zvonit chiar că Laura și-a dorit neapărat să devină mireasa lui Boureanu, lucru care nu s-a întâmplat și că stătea cu rochia de mireasă în dulap.

Laura Dincă, fotomodelul cu 20 de ani mai tânăr decât fostul politician, a rupt tăcerea și a oferit primele declarații în ceea ce privește despărțirea care a luat prin surprindere lumea mondenă de la noi. 

Laura Dincă: „Nu a fost vorba de altcineva!” 

Cristian Boureanu și Laura Dincă au avut o relație stabilă timp de mai bine de șase ani, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei. Laura a a dezvăluit care au fost, de fapt, motivele ce au dus la separarea de fostul politician.

„Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a declarat fotomodelul, pentru fanatik.ro.

Laura Dincă s-a ales cu o casă după despărțire

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit în urmă cu două luni și jumătate. Laura și-a făcut bagajele și s-a mutat deocamdată într-un apartament cu chirie. Blonda are însă deja cumpărat un alt apartament, dar care nu este gata. Se pare că Boureanu a avut grijă ca fostei iubite să nu-i lipsească nimic nici după despărțire. „Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata. Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații”, a mai spus Laura. 

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au cunoscut în 2015, după ce afaceristul a divorțat de Valentina Pelinel. În 2018, cei doi s-au logodit și vorbeau despre copii.

Citește și:

Culisele despărțirii dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu. "Doi ani a stat cu rochia de mireasă în dulap. Aștepta doar ziua cea mare"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net