Monica Tatoiu, atac la Cristian Boureanu: "O aduci pe «piți» pe post de animal de companie"

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu l-a ironizat pe Cristian Boureanu pentru că umblă cu femei cu 20 de ani mai tinere. Afacerista i-a transmis un mesaj vehement. 

image

Monica Tatoiu, 65 de ani, este o cunoscută afaceristă, dar și fostă profesoară de matematică, astfel că își exprimă întotdeauna părerile, fără niciun fel de menajamente. 

Tatoiu a fost nașa de cununie a lui Cristian Boureanu la nunta cu Valentina Pelinel, însă după divorțul de fotomodel, politicianul a devenit un adevărat playboy și avut o serie de iubite mult mai tinere decât el. 

Monica Tatoiu l-a ironizat pe Boureanu, deoarece la 49 de ani, acesta continuă să "copilărească" în loc să se așeze la casa lui, cu o femeie matură și responsabilă. Anul trecut, Cristian Boureanu s-a implicat într-o relație cu o bloggerița cu 25 de ani mai tânără decât el.

În ciuda faptului că Monica Tatoiu și Cristina Boureanu au fost prieteni destul de buni, afacerista a dezvăluit că nu mai știe nimic de el, din decembrie anul trecut. 

Potrivit spuselor lui Tatoiu, în octombrie 2021, Boureanu i-a arătat ultima sa cucerire, o domnișoară cu 25 de ani mai tânără. Tatoiu n-a ratat ocazia de a-l ironiza pe politicianul de 49 de ani, într-un interviu exclusiv recent pentru WOWbiz.ro.

„Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am.

Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva! Dar...mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu îl avertizează pe Cristian Boureanu

Nu este prima dată când Monica Tatoiu încearcă să facă ordine în viața sentimentală a lui Cristian Boureanu. Fosta profesoară de matematică la Colegiul "Sf. Sava" din București a criticat o altă relație mediatizată a lui Boureanu, cea cu modelul Laura Dincă. 

Monica Tatoiu l-a sfătuit pe politician că degeba vrea să se simtă tinerel făcând colecție de domnișoare cu vârste de 20 de ani, deoarece relațiile sale eșuează inevitabil. Tatoiu l-a avertizat pe Boureanu că astfel de fete nu sunt de încredere, deorece este vorba despre lumi diferite. Afacerista a mai menționat că situația degenerează întotdeauna atunci când le introduce pe aceste fete în cercuri selecte.

„Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică.

Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite.(...) În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe <<piți>> pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul. Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals! Creierul se atrofiază! Creierul poate să determine sexul să se mențină, sexul nu poate să determine creierul să se mențină. Asta este explicația tuturor acestor ruperi”, a declarat Monica Tatoiu pentru WOWbiz.ro.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net