Monica Tatoiu, dezlănțuită în emisiunea lui Denise Rifai: "Virginitatea e o tâmpenie". Ce l-a sfătuit pe fiul ei

Ultima actualizare:

    Monica Tatoiu a fost invitata lui Denise Rifaifoto: Kanal D
Monica Tatoiu a fost invitata lui Denise Rifaifoto: Kanal D

Monica Tatoiu a dat din casă! Femeia de afaceri, în vârstă de 65 de ani, a povestit în emisiunea lui Denise Rifai detalii din viața de familie.

Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu de mai bine de 35 de ani și au împreună un băiat, pe nume Victor. Tânărul de 27 de ani este singurul fiul al cuplului și profesează în străinătate.

“La naștere, copilul avea un plămân nefuncțional”

În 1994, Monica Tatoiu a trăit un coșmar. La nașterea fiului său, Victor, medicii au anunțat-o că băiețelul are șanse mici de viață, din cauza unui plămân nefuncțional. ”29 martie 1994, era într-o marți, la ora 09:00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat. Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine. Și este master diver (scafandru profesionist). E adult acum. Cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne. L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine”, a declarat Monica Tatoiu, în emisiunea "40 de întrebări Denise Rifai", de la Kanal D.


    Monica Tatoiu, împreună cu fiul eifoto: arhiva personală/Facebook
Monica Tatoiu, împreună cu fiul eifoto: arhiva personală/Facebook

Monica Tatoiu: "Virginele nu sunt iubite de bărbați"

Acum, Victor are problemele cu fetele, iar Monica Tatoiu îi dă sfaturi prețioase fiului ei cum să-și aleagă iubitele. Acesta a fost părăsit de fosta logodnică, Liana, cu care avea o relație de opt ani, chiar înainte de nuntă. „E, l-a părăsit! Nu a fost așa. Nu se potriveau! Acum are fiu-meu o iubită exact cum mi-am dorit! Doamne ajută să nu-l lase! Îmi place enorm de ea!", a spus Monica Tatoiu.


    Monica Tatoiu și soțul ei
Monica Tatoiu și soțul ei

Aceasta a recunoscut că și-a pierdut virginitatea doar ca să le facă în ciudă părinților săi. „Nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto. Am fost un fel de Mata Hari. Am fost iubita unui om mare din servicii. Acum 37 de ani. Dintr-o țară străină. Nu pot să-i spun numele, am copil…”, a declarat matematiciana și afacerista Monica Tatoiu.”, a declarat Monica Tatoiu. Așa l-am învățat și pe fiu-miu, <stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine>. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele”, a mai spus femeia de afaceri.

Citește și:

Monica Tatoiu, detalii picante din căsnicia de 38 de ani cu Victor: ''Nu este legal să o faci fără un partener''

INTERVIU Monica Tatoiu, viața unei pensionare de lux. "Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria"

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net