Suma astronomică pe care trebuie să o plătească Monica Tatoiu pentru gaze și curent

Scumpirea facturilor la faze și curent nu a ocolit-o nici pe Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a fost surprinsă când a deschis plicurile în care se aflau facturile și a citit suma astronomică pe care trebuie să o plătească. 

image

Monica Tatoiu a rămas mută de uimire atunci când a citit suma pe care trebuie să o scoată din buzunare pentru a achita facturile la gaze și curent aferente lunii decembrie 2021. 

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Monica Tatoiu și-a exprimat revolta. Ea a dezvăluit că temperatura din casa sa este la un nivel optim întrucât este proprietara mai multor pisici. Cu toate acestea, nu își explică pentru ce trebuie să plătească nu mai puțin de 14.000 de lei!

”Mi-a venit factura la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie 14.000 de lei. Am pisici și n-am piscină. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni”, a spus revoltată, Monica Tatoiu. 

Monica Tatoiu este pasionată de scufundări și a investit o sumă impresionantă în acest hobby

Puțini sunt cei care cunosc faptul că Monica Tatoiu este pasionată de scufundări. Femeia de afaceri a investit o sumă impresionantă pentru a profita din plin de pasiunea sa și a efectuat peste 200 de scufundări. Are o formă fizică de invidivat și nu intenționeză să se oprească aici! 

Invitată în platoul emisiunii "Vorbește lumea", Monica Tatoiu a dezvăluit că o scufundare costă între 40 și 60 de dolari. Glumind a spus că dacă nu ar fi fost fascinată de acest sport și-ar fi putut cumpăra un apartament din banii pe care i-a investit în scufundări. 

“Eu sunt panicoasă și nebună, dar scufundările mă fac să fiu zen. Chiar e genul de sport care te ajută să depășești orice problemă de familie”, a mărturisit Monica Tatoiu.

 “Nu mă invidiați. O scufundare costă între 40 și 60 de dolari. Cred că aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”, a explicat Monica Tatoiu după ce a aruncat o privire asupra caietului în care sunt notate toate scufundările pe care le-a efectuat până în prezent. 

      Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net