INTERVIU Monica Tatoiu, viața unei pensionare de lux. "Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria"

Ultima actualizare:

    Monica Tatoiu este de 39 de ani cu soțul eiFoto: arhivă personală
Monica Tatoiu este de 39 de ani cu soțul eiFoto: arhivă personală

Are 64 de ani, o viață ca în filme și o relație de 39 de ani cu Victor, cel care i-a devenit soț în 1988! Monica Tatoiu este o femeie împlinită și vorbește cu sufletul despre asta.

Exclusiv pentru Click!, femeia de afaceri ne-a mărturisit faptul că dacă nu există încredere și respect reciproc într-o căsnicie care ar trebui să fie ca un parteneriat, aceasta nu ar putea dura. Iar experiența ei de viață spune totul. Am aflat și cu ce ce ocupă Monica Tatoiu atunci când este acasă și nu în vacanțe. Vedeta are o viață plină și nu prea are timp deloc să se plictisească!


    Monica Tatoiu nu are timp să se plictiseascăFoto: arhivă personală
Monica Tatoiu nu are timp să se plictiseascăFoto: arhivă personală
  • Ați lucrat mai bine de 12 ani în industria de beauty! Ce ritual de frumusețe aveți dumneavoastră? Sunteți adepta produselor scumpe sau folosiți și leacuri băbești, să le spunem așa, în materie de frumusețe? Cum vă mențineți în formă, de fapt?

De când am plecat de la Oriflame folosesc doar Hofigal, monodozele Q10 și monodozele cu spirulină și crema de contur ochi. Pentru produse de soare, doar Uriage și Lovea. Din cauza psoriazis-ului am nevoie de șampoane dermato-cosmetice, Ducray. Parfumul meu preferat, Jean Louis Scherer, 1 și 2. Hofigal are cele mai performante creme. Bate orice. Le duc de fiecare dată în America la prietenele mele. Brandul va dispărea după moartea fondatorului, domnul academician Manea.

  • Vi se spune că sunteți pensionara de lux a României! Cum e viața dumneavoastră acum? Cum vă place să o definiți și să vă caracterizați?

Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit. Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acumînvăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri.

  • Fiul dumneavoastră cu ce se ocupă? A moștenit flerul în afaceri al părinților săi?

Fiul meu este designer de produse industriale. Este artist. Asta am vrut să fac eu și nu m-a lăsat tata.

“Soțul îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță!”


    Monica Tatoiu și soțul ei au parte de tot felul de experiențe împreunăFoto: arhivă personală
Monica Tatoiu și soțul ei au parte de tot felul de experiențe împreunăFoto: arhivă personală
  • Vorbiți foarte frumos despre căsnicia cu soțul dvs, în postările pe care le faceți pe social media! Sunteți împreună de 39 de ani! Ați avut și momente mai puțin plăcute alături de dansul? Ați fost vreodată în impas? Cum ați menținut această relație de 39 de ani, când în ziua de azi divorțurile există la tot pasul și se destramă căsnicii frumoase?

Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat "în adâncurile" vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă. Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță!

  • Ce sfaturi le dați tinerilor de azi care pleacă la drum într-o căsnicie pentru a avea o căsătorie de lungă durată?

Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!Ce personaj din showbiz vă enervează cel mai tare?Nu mă enervează decât politicienii. Cei din showbiz te fac să razi sau să plângi. Enervarea nu are loc!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net