Cum arată palatul de 2,5 milioane de euro pentru care Monica Tatoiu a plătit 14.000 lei factura la curent și gaze

Ultima actualizare:

Monica Tatoiu se plângea recent că a primit o sumă exorbitantă pe facturile utilităților, însă femeia de afaceri a uitat, probabil, că locuiește într-un adevărat palat, care înglobează nici mai mult nici mai puțin de 9 dormitoare și dotări de ultimă modă! Iată cum arată vila de lux!

Cum arată vila de 2,5 milioane de euro a Monicăi Tatoiu Foto: Arhivă
Cum arată vila de 2,5 milioane de euro a Monicăi Tatoiu Foto: Arhivă

Monica Tatoiu și partenerul său de viață, Victor Tatoiu, nu s-au „jucat” atunci când a venit vorba de alegerea căminului lor. Cei doi dețin o vilă imensă, în centrul Capitalei, evaluată la 2,5 milioane de euro, care are dotări moderne și o grădină spectaculoasă, pe măsură.

Având în vedere suma investită în imobil, soții nu s-au dat în lături nici când a venit vorba de protecția locuinței lor, aceasta fiind una dintre cele mai securizate din Capitală. Interiorul vilei și-a păstrat aerul de odinioară, cu mobilă veche, chiar dacă exteriorul clădirii este unul modern.

Cum arată casa de 2,5 milione euro a Monicăi Tatoiu

Totodată, și grădina a fost atent amenajată, fiind un spațiu verde care înconjoară vila impozantă. Pe lângă iarbă, copaci și flori, în curtea femeii de afaceri există și câteva broaște țestoase, care își fac fericite veacul prin verziș.

Vila familiei Tatoiu este construită pe două niveluri şi dispune de un sistem de pază complex, cu alarmă. Soții și-au proiectat casa în așa fel încât să dispună de cele mai noi tehnologii în domeniu în materie de securitate. Astfel, camerele video amplasate în exteriorul locuinței surprind fiecare intrare, inclusiv cea din garaj, aşadar oricine se apropie de vilă este și filmat. 

Imobilul dispune de sisteme de încălzire amenajate sub asflat, care topesc zăpada, în fața garajelor şi a scărilor exterioare. Monica Tatoiu a cumpărat terenul pe care acum este costruită vila în anul 1996, la momentul respectiv acolo aflându-se o groapă de gunoi. Locația era pe atunci fără canalizare sau electricitate. Soții au investit însă în locuința lor, crezând în proiect încă de la început, iar acum aceasta arată ca un adevărat palat.

Monica Tatoiu, vilă de lux cu 9 dormitoare

Locuința soților Tatoiu are nouă dormitoare și multe obiecte de lux, pe stil vechi, așa cum femeia de afaceri a precizat că preferă. Pe lângă obiectele de valoare, cumpărate din străinătate, casa Monicăi Tatoiu are și o mulțime de poze și tablouri.

Nu încercați să cumpărați mobilă nouă. Asta am explicat și fiului meu. Miezul casei trebui să fie o legătură între trecut, prezent și viitor. Am o colecție foarte mișto de păpuși, cumpărate din SUA. Nu aruncați lucrurile de la bunica. Măcar câteva, păstrați-le… o ceașcă de cafea”, a explicat  Monica Tatoiu.

Recent, femeia de afaceri s-a arătat nemulțumită de suma uriașă care i-a venit pentru întreținerea locuinței, mai exact la gaze și energie. Monica Tatoiu a fost nevoită să plătească nu mai puțin de 14.000 de lei, pe luna decembrie și jumătate din luna ianuarie.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net