Cum arată palatul de 2,5 milioane de euro pentru care Monica Tatoiu a plătit 14.000 lei factura la curent și gaze

Monica Tatoiu se pl├óngea recent c─â a primit o sum─â exorbitant─â pe facturile utilit─â╚Ťilor, ├«ns─â femeia de afaceri a uitat, probabil, c─â locuie╚Öte ├«ntr-un adev─ârat palat, care ├«nglobeaz─â nici mai mult nici mai pu╚Ťin de 9 dormitoare ╚Öi dot─âri de ultim─â mod─â! Iat─â cum arat─â vila de lux!

monica tatoiu casa1 jpg
Cum arat─â vila de 2,5 milioane de euro a Monic─âi Tatoiu Foto: Arhiv─â

Monica Tatoiu┬á╚Öi partenerul s─âu de via╚Ť─â, Victor Tatoiu, nu s-au ÔÇ×jucatÔÇŁ atunci c├ónd a venit vorba de alegerea c─âminului lor. Cei doi de╚Ťin o vil─â imens─â, ├«n centrul Capitalei, evaluat─â la 2,5 milioane de euro, care are dot─âri moderne ╚Öi o gr─âdin─â spectaculoas─â, pe m─âsur─â.

Av├ónd ├«n vedere suma investit─â ├«n imobil, so╚Ťii nu s-au dat ├«n l─âturi nici c├ónd a venit vorba de protec╚Ťia locuin╚Ťei lor, aceasta fiind una dintre cele mai securizate din Capital─â. Interiorul vilei ╚Öi-a p─âstrat aerul de odinioar─â, cu mobil─â veche, chiar dac─â exteriorul cl─âdirii este unul modern.

Cum arat─â casa de 2,5 milione euro a Monic─âi Tatoiu

Totodat─â, ╚Öi gr─âdina a fost atent amenajat─â, fiind un spa╚Ťiu verde care ├«nconjoar─â vila impozant─â. Pe l├óng─â iarb─â, copaci ╚Öi flori, ├«n curtea femeii de afaceri exist─â ╚Öi c├óteva broa╚Öte ╚Ťestoase, care ├«╚Öi fac fericite veacul prin verzi╚Ö.

Vila familiei Tatoiu este construit─â pe dou─â niveluri ┼či dispune de un sistem de paz─â complex, cu alarm─â. So╚Ťii ╚Öi-au proiectat casa ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â dispun─â de cele┬ámai noi tehnologii ├«n domeniu ├«n materie de securitate. Astfel, camerele video amplasate ├«n exteriorul locuin╚Ťei surprind fiecare intrare, inclusiv cea din garaj, a┼čadar oricine se apropie de vil─â este ╚Öi filmat.┬á

Imobilul dispune de sisteme de ├«nc─âlzire amenajate sub asflat, care topesc z─âpada, ├«n fa╚Ťa garajelor ┼či a sc─ârilor exterioare. Monica Tatoiu a cump─ârat terenul pe care acum este costruit─â vila ├«n anul 1996, la momentul respectiv acolo afl├óndu-se o groap─â de gunoi. Loca╚Ťia era pe atunci f─âr─â canalizare sau electricitate. So╚Ťii au investit ├«ns─â ├«n locuin╚Ťa lor, crez├ónd ├«n proiect ├«nc─â de la ├«nceput, iar acum aceasta arat─â ca un adev─ârat palat.

stanga
dreapta
monica tatoiu casa5 jpg
monica tatoiu casa4 jpg
monica tatoiu casa3 jpg
monica tatoiu casa5 jpg
monica tatoiu casa6 jpg
monica tatoiu casa7 jpg
monica tatoiu casa2 jpg

Monica Tatoiu, vil─â de lux cu 9 dormitoare

Locuin╚Ťa so╚Ťilor Tatoiu are nou─â dormitoare ╚Öi multe obiecte de lux, pe stil vechi, a╚Öa cum femeia de afaceri a precizat c─â prefer─â. Pe l├óng─â obiectele de valoare,┬ácump─ârate din str─âin─âtate, casa Monic─âi Tatoiu are ╚Öi o mul╚Ťime de poze ╚Öi tablouri.

ÔÇ×Nu ├«ncerca╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi mobil─â nou─â. Asta am explicat ╚Öi fiului meu. Miezul casei trebui s─â fie o leg─âtur─â ├«ntre trecut, prezent ╚Öi viitor. Am o colec╚Ťie foarte mi╚Öto de p─âpu╚Öi, cump─ârate din SUA. Nu arunca╚Ťi lucrurile de la bunica. M─âcar c├óteva, p─âstra╚Ťi-leÔÇŽ o cea╚Öc─â de cafeaÔÇŁ, a explicat┬á Monica Tatoiu.

Recent, femeia de afaceri s-a ar─âtat nemul╚Ťumit─â de┬ásuma uria╚Ö─â┬ácare i-a venit pentru ├«ntre╚Ťinerea locuin╚Ťei, mai exact la gaze ╚Öi energie. Monica Tatoiu a fost nevoit─â s─â pl─âteasc─â nu mai pu╚Ťin de 14.000 de lei, pe luna decembrie ╚Öi jum─âtate din luna ianuarie.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe┬áGoogle News!┬á

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cristina dorobantu
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg