Ioana Boureanu se înțelege de minune cu iubita tatălui! Cum au fost fotografiate

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, a împlinit 21 de ani pe 5 februarie. La petrecerea fastuoasă pe care a organizat-o pentru a sărbători a participat și noua iubită a afaceristului, o tânără cu doar trei ani mai mare decât fiica lui Cristian.

Cristina Belciu și Ioana Boureanu s-au împrietenit
Cristina Belciu și Ioana Boureanu s-au împrietenit

Cristian Boureanu și modelul Laura Dincă s-au despărțit anul trecut, după șase ani de relație. Laura declara, la scurtă vreme de la separare, că motivul pentru care au decis să pună punct a fost reprezentat de faptul că se certau din ce în ce mai des. În ciuda faptului că s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune și vorbesc destul de des, conform declarațiilor Laurei. 

Cristian Boureanu nu a suferit multă vreme după separare, iar în luna decembrie 2021 s-a îndrăgostit la prima vedere de o tânără pe care a cunoscut-o la un restaurant luxos situat în zona de Nord a Capitalei.

Pe nume Cristina Belciu, actuala iubită a lui Cristian Boureanu, are 24 de ani și visează la o carieră de influencer. Cristina Beciu poate urca însă și pe podiumuri. Are un fizic impecabil și un zâmbet molipsitor, iar adesea este comparată cu Monica Belluci. 

Într-un interviu acordat publicației Viva!, Cristina a confirmat că trăiește o poveste de dragoste cu Cristian Boureanu. Se pare că diferența de vârstă de 25 de ani nu reprezintă un imediment pentru îndrăgostiți.

  „Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât și Cristian ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina. 

Ioana Boureanu a împlinit 21 de ani 

Pe 5 februarie a fost ziua Ioanei Boureanu. Fiica afaceristului a petrecut alături de familie și de prietenii apropiați, iar de la petrecere nu a lipsit nici Cristina. Cele două par să se înțeleagă de minune, iar Ioana a acceptat-o în viața sacu brațele deschise. Ioana și Cristina s-au fotografiat împreună la petrecere, iar sărbătorita a distribuit fotografiile pe contrul personal de Instagram. 

Cristian Boureanu și Ioana au avut o relație plină de certuri și dispute. Tânăra l-a acuzat pe tatăl său că este un părinte mult prea strict, iar Cristian s-a arătat îngrijorat de faptul că Ioana petrece uneori cam mult. Cu toate acestea, timpul a trecut, iar ei au îngropat securea războiului. Acum se înțeleg bine, iar Cristian o sprijină pe fiica sa. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net