Imaginea HOT cu fiica lui Cristi Boureanu în sutien! Ioana are 22 de ani, este tunată și complet transformată!

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu a îngripat cu ani în urmă securea războiului cu fiica, Ioana, iar în prezent are o legătură bună cu ea. Ioana are 22 de ani și se pare că a trecut deja pragul medicului estetician. 

image

În urmă cu ani în urmă, Cristian Boureanu era implicat într-un scandal de proporții cu propria fiică Ioana, care îl acuza că a bruscat-o și agresat-o fizic pentru că a ieșit din casă fără să îl anunțe. Timpul a trecut, iar cei doi au lăsat în urmă conflictele. Pentru a-i obține iertarea, Cristian își ajută fiica să plătească chirie pentru un apartament de fițe din zona de Nord a Capitalei.

Ioana urmează cursurile Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative, iar atunci când nu învață, se distrează alături de prieteni sau pozează provocator și încarcă fotografiile pe pagina personală de Instagram. Însă, se pare că Ioana a descoperit o nouă pasiune, aceea pentru operațiile estetice. 

Frumusețea Ioanei nu poate fi contestată, însă privind cu atenție ultimile imagini distribuite de tânără pe Instagram, este evident că ea a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru a face mici retușuri și modificări.

Este posibil să fi suferit o intervenție minoră la nivelul buzelor, care par a fi mai voluminoase decât în pozele anterioare. În plus, are și un nou tatuaj la nivelul uneia dintre clavicule.

Ioana a fost agresată într-un club din Capitală

Ioana Boureanu este cunoscută pentru faptul că nu se dă în lături de la distracție. În anul 2019, ea a trecut prin momente dificile. Aflată într-un club, a fost abordată de trei fete care au bătut-o cu pumnii și cu picioarele.

Ea s-a ales cu capul spart și mai multe răni pe corp. Cel care i-a fost atunci alături a fost Cristian Boureanu. El și-a însoțit fiica la doctor și la IML și susține că este hotărât să depună plângere împotriva adolescentelor care i-au cauzat Ioanei atât de multă suferință. 

Relația dintre Cristian Boureanu și fiica sa nu a fost dintotdeauna una extraordinară. În adolescență, conflictele dintre ei erau la ordinea zilei, iar Cristian își făcea griji că fiica sa ar putea să aleagă o cale greșită, un anturaj care să aibă o influență negativă asupra sa. Nu doar o singură dată, Cristian Boureanu și-a manifestat public îngrijorarea referitor la fiica sa.

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Iubitorii de muzică populară  vor putea asculta interpreţii  preferaţi pe o scenă  din Parcul Cişmigiu jpeg
razvan munteanu delia matache jpeg
banner crina matei png
cub lia bugnar png
image png
image png
cub razvan ianca simion png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg