Imaginea HOT cu fiica lui Cristi Boureanu în sutien! Ioana are 22 de ani, este tunată și complet transformată!

24 ianuarie 2022

Cristian Boureanu a ├«ngripat cu ani ├«n urm─â securea r─âzboiului cu fiica, Ioana, iar ├«n prezent are o leg─âtur─â bun─â cu ea. Ioana are 22 de ani ╚Öi se pare c─â a trecut deja pragul medicului estetician. 

image

├Än urm─â cu ani ├«n urm─â, Cristian Boureanu era implicat ├«ntr-un scandal de propor╚Ťii cu propria fiic─â Ioana, care ├«l acuza c─â a bruscat-o ╚Öi agresat-o fizic pentru c─â a ie╚Öit din cas─â f─âr─â s─â ├«l anun╚Ťe. Timpul a trecut, iar cei doi au l─âsat ├«n urm─â conflictele. Pentru a-i ob╚Ťine iertarea, Cristian ├«╚Öi ajut─â fiica s─â pl─âteasc─â chirie pentru un apartament de fi╚Ťe din zona de Nord a Capitalei.

Ioana urmeaz─â cursurile ╚ścolii Na╚Ťionale de ╚śtiin╚Ťe Politice ╚Öi Administrative, iar atunci c├ónd nu ├«nva╚Ť─â, se distreaz─â al─âturi de prieteni sau pozeaz─â provocator ╚Öi ├«ncarc─â fotografiile pe pagina personal─â de Instagram. ├Äns─â, se pare c─â Ioana a descoperit o nou─â pasiune, aceea pentru opera╚Ťiile estetice. 

Frumuse╚Ťea Ioanei nu poate fi contestat─â, ├«ns─â privind cu aten╚Ťie ultimile imagini distribuite de t├ón─âr─â pe Instagram, este evident c─â ea a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru a face mici retu╚Öuri ╚Öi modific─âri.

stanga
dreapta
MicrosoftTeams image (1) png
62019440 jpg
137068832 151650840052262 7137182096940456722 n jpg
Ce s a ales de fiica lui Cristian Boureanu la 3 ani de la mega scandalul din centrul Capitalei  Cum arat─â Ioana 1 jpg
ioana boureanu 35 jpg
ioana Boureanu 8 1 1280x720 jpg
ioana Boureanu 2 jpg

Este posibil s─â fi suferit o interven╚Ťie minor─â la nivelul buzelor, care par a fi mai voluminoase dec├ót ├«n pozele anterioare. ├Än plus, are ╚Öi un nou tatuaj la nivelul uneia dintre clavicule.

Ioana a fost agresată într-un club din Capitală

Ioana Boureanu este cunoscut─â pentru faptul c─â nu se d─â ├«n l─âturi de la distrac╚Ťie. ├Än anul 2019, ea a trecut prin momente dificile. Aflat─â ├«ntr-un club, a fost abordat─â de trei fete care au b─âtut-o cu pumnii ╚Öi cu picioarele.

Ea s-a ales cu capul spart ╚Öi mai multe r─âni pe corp. Cel care i-a fost atunci al─âturi a fost Cristian Boureanu. El ╚Öi-a ├«nso╚Ťit fiica la doctor ╚Öi la IML ╚Öi sus╚Ťine c─â este hot─âr├ót s─â depun─â pl├óngere ├«mpotriva adolescentelor care i-au cauzat Ioanei at├ót de mult─â suferin╚Ť─â. 

Rela╚Ťia dintre Cristian Boureanu ╚Öi fiica sa nu a fost dintotdeauna una extraordinar─â. ├Än adolescen╚Ť─â, conflictele dintre ei erau la ordinea zilei, iar Cristian ├«╚Öi f─âcea griji c─â fiica sa ar putea s─â aleag─â o cale gre╚Öit─â, un anturaj care s─â aib─â o influen╚Ť─â negativ─â asupra sa. Nu doar o singur─â dat─â, Cristian Boureanu ╚Öi-a manifestat public ├«ngrijorarea referitor la fiica sa.

   Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg