Cum pozeaz─â mai nou fiica lui Cristian Boureanu. Ioana e con╚Ötient─â de fumuse╚Ťea ei

14 decembrie 2020
image
Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt împreună de cinci ani

Zi mare pentru Cristian Boureanu. Pe 15 decembrie, fostul politician ├«mpline╚Öte v├órsta de 48 de ani, iar aniversarea ├«l g─âse╚Öte mult mai lini╚Ötit dec├ót ├«n al╚Ťi ani, al─âturi de fetele lui, iubita Laura ╚Öi fiica Ioana.

Ultima perioad─â din via╚Ťa lui Cristian Boureanu nu a fost una prea lini╚Ötit─â, nici ├«n plan familial, dar nici profesional. ├Än mai anul trecut a fost condamnat la un an ╚Öi nou─â luni de ├«nchisoare cu suspendare ╚Öi 90 de zile de munc─â ├«n folosul comunit─â╚Ťii ├«n dosarul de ultraj ├«ntocmit dup─â ce ar fi lovit un poli╚Ťist rutier, iar rebela lui fiic─â, Ioana, i-a creat necazuri care i-au pus pe am├óndoi pe prima pagin─â a ziarelor.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Dar iat─â c─â lucrurile s-au a╚Öezat ├«n via╚Ťa lui Cristian Boureanu, a╚Öa c─â aceast─â aniversare ├«l prinde al─âturi de persoanele dragi: iubita sexy, Laura Dinc─â, dar ╚Öi de fiica, Ioana, care s-a transformat ├«ntr-o adolescent─â superb─â. Cel pu╚Ťin pozele postate de Ioana pe re╚Ťelele sociale sunt destul de gr─âitoare ├«n acest sens, iar Cristian Boureanu ar trebui s─â fie nu doar un p─ârinte m├óndru, ci ╚Öi ├«n gard─â pentru eventualii pretenden╚Ťi.ÔÇ»

image
Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt împreună de cinci anifoto: arhivă personală
carla s dreams bobonete 2 PNG
survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (1) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png