Cristian Boureanu și iubita sa au întors toate privirile la un eveniment de fițe, la Palatul Parlamentului

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au afișat împreună la un eveniment important de la Palatul Parlamentului și toți ochii au fost ațintiți asupra lor. 

Cristian boureanu si iubita sa cristina belciu jpg

Cristian Boureanu, 49 de ani, și iubita sa Cristina Belciu, în vârstă de 24 de ani, au fost surprinși la un eveniment de artă, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Este vorba despre vernisajul expoziției artistei Irina Cristescu, evniment care a adunat toată lumea bună a Bucureștiului.

Printre cei care și-au făcut apariția la expoziție se numără vedete precum Cristina Ich, dar și personalități importante din lumea artei, cum ar fi Ioana Ciocan, organizatoarea  Art Safari. 

Cristian Boureanu și iubita sa, Cristina Belciu, nu au lipsit de la expoziția artistei Irina Cristescu. Afaceristul și noua lui cucerire păreau că se simt excelent unul în compania celuilalt.

"Am venit să vedem expoziția de artă care este foarte frumoasă și am venit la prieteni, Irina este prietena noastră. am o poză cu fata mea, am câteva icoane și cam atât, eu nu țin tablouri în casă.", a declarat Cristian Boureanu în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

"Știi cum era vorba aia, într-o încăpere plină de artă, tot la tine m-aș uita", l-a completat iubita sa Cristina Belciu. 

Cristian Boureanu și Cristina Belciu sunt un cuplu controversat

Cristian Boureanu și iubita sa cu 25 de ani mai tânără, Crisina Belciu formeaz un cuplu de la sfârșitul anului trecut. Cei doi s-au întâlnit chair pe 1 Decembie în unul dintre localurile din nordul Capitalei, care aparține lui Joshua Castellano. 

Între Boureanu și Cristina Belciu a fost o atracție instantanee, iar fostul parlamentar a recunoscut-o ca fiinda iubita sa, chiar dacă tocmai se despărțise de fosta parteneră, Laura Dincă. 

Noul cuplu nu a fost scutit de controversă din cauză duferenței de vârstă foarte mare. Unul dintre cei care au crticat dur preferința afaceristului pentru femei mult mai tinere a fost chiar Monica Tatoiu. Aceasta a declarat că Cristian Boureanu își ia iubite tinere doar pentru a se simți la rândul său în putere ca la 20 de ani. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg