Cristian Boureanu și iubita sa au întors toate privirile la un eveniment de fițe, la Palatul Parlamentului

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au afișat împreună la un eveniment important de la Palatul Parlamentului și toți ochii au fost ațintiți asupra lor. 

Cristian boureanu si iubita sa cristina belciu jpg

Cristian Boureanu, 49 de ani, și iubita sa Cristina Belciu, în vârstă de 24 de ani, au fost surprinși la un eveniment de artă, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Este vorba despre vernisajul expoziției artistei Irina Cristescu, evniment care a adunat toată lumea bună a Bucureștiului.

Printre cei care și-au făcut apariția la expoziție se numără vedete precum Cristina Ich, dar și personalități importante din lumea artei, cum ar fi Ioana Ciocan, organizatoarea  Art Safari. 

Cristian Boureanu și iubita sa, Cristina Belciu, nu au lipsit de la expoziția artistei Irina Cristescu. Afaceristul și noua lui cucerire păreau că se simt excelent unul în compania celuilalt.

"Am venit să vedem expoziția de artă care este foarte frumoasă și am venit la prieteni, Irina este prietena noastră. am o poză cu fata mea, am câteva icoane și cam atât, eu nu țin tablouri în casă.", a declarat Cristian Boureanu în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

"Știi cum era vorba aia, într-o încăpere plină de artă, tot la tine m-aș uita", l-a completat iubita sa Cristina Belciu. 

Cristian Boureanu și Cristina Belciu sunt un cuplu controversat

Cristian Boureanu și iubita sa cu 25 de ani mai tânără, Crisina Belciu formeaz un cuplu de la sfârșitul anului trecut. Cei doi s-au întâlnit chair pe 1 Decembie în unul dintre localurile din nordul Capitalei, care aparține lui Joshua Castellano. 

Între Boureanu și Cristina Belciu a fost o atracție instantanee, iar fostul parlamentar a recunoscut-o ca fiinda iubita sa, chiar dacă tocmai se despărțise de fosta parteneră, Laura Dincă. 

Noul cuplu nu a fost scutit de controversă din cauză duferenței de vârstă foarte mare. Unul dintre cei care au crticat dur preferința afaceristului pentru femei mult mai tinere a fost chiar Monica Tatoiu. Aceasta a declarat că Cristian Boureanu își ia iubite tinere doar pentru a se simți la rândul său în putere ca la 20 de ani. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net