Fiica lui Boureanu, tatuată, decoltată și super tunată. Imaginile care i-au înnebunit pe fani

Ultima actualizare:

Fiica lui Cristian Boureanu, Ioana, a împlinit 21 de ani, iar tânăra a postat imagini pline de senzualitate în care trupul ei pare complet transformat. 

Fiica lui Bouranu, tatuată, decoltată și super tunată. Poza care i-a înnebunit pe fani
Fiica lui Bouranu, tatuată, decoltată și super tunată. Poza care i-a înnebunit pe fani

Ioana, fiica afaceristului playboy, Cristian Boureanu, a împlinit recent 21 de ani, iar tânăra demonstrează pe zi ce trece că s-a transformat într-o femeie de o senzualitate debordantă. 

Postările Ioanei Boureanu de pe rețelele de socializare au incins internetul, iar fanii se bucură de fiecare imagine pe care fiica afaceristului o împărtășește urmăritorilor ei. 

Ioana Boureanu a publicat recent o imagine pe contul personal de Instagram, care i-a înnebunit pe fani. Tânăra de 21 de ani apare complet transformată și pe lângă cele câteva intervenții estetice, Ioana Boureanu a adăugat și câteva tatuaje. 

Fiica lui Cristian Boureanu este foarte mândră de trupul ei și nu ezită să-și etaleze formele, motiv pentru care a strâns mii de urmăritori pe Instagram. 

CRISTIAN BOUREANU ARE O IUBITĂ CU DOAR TREI ANI MARE MARE DECÂT FIICA SA

Ioana Boureanu este fiica afaceristului Cristian Boureanu și a soției sale Irina Boureanu, femeie cu care fostul parlamentar a fost căsătorit vreme de patru ani din 2000 până în 2004. 

După divorțul de Irina, Cristian Boureanu a pus ochii pe modelul Valentina Pelinel, iar afaceristul și frumoasa blondină s-au căsătorit în 2007, iar vreme de 9 ani au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. 

Nimeni nu se aștepata ca cei doi să se despartă, însă din păcate poestea lor de dragoste a duart mai puțin de cât s-ar fi așteptat cei din anturajul lor. 

Boureanu a mai avut de atunci câteva relații cu femei mult mai tinere decât el, iar una dintre cuceririle sale a fost modelul Laura Dincă, o tânără cu 24 de ani mai tânără.

Laura Dincă chiar credea că Boureanu o va lua de soție, iar mulți speculau că și-ar fi pregătit deja rochia de mireasă. 

Din păcate Boureanu s-a despărțit de tânără, iar în prezent face furori cu noua sa iubită, Cristina Belciu, care este cu 25 de ani mai tânără decât afaceristul.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
banner claudia patrascanu png
15 sophia loren 8710 jpg jpeg
banner stela popescu png
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
fentanil jpg
86957fc2 de92 4ad0 8615 0b3603dab884 jpg
image
actualitate.net