Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să deschidă hotelul de la mare, de 1 mai! Au băgat o avere în noua piscină! «Stăm toată vara acolo!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe 1 mai se redeschide sezonul estival și cu el și hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Acesta a intrat în modernizări încă din iarna anului trecut, iar acum amenajările la noile piscine ale complexului hotelier de la malul Mării Negre sunt gata. Valentina Pelinel anunță că vara acesta ea, Cristi și copiii vor sta mai mult pe la mare ca să aibă grijă de afacere.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să deschidă hotelul de la mare, de 1 mai!
Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să deschidă hotelul de la mare, de 1 mai!

Hotelul lui Cristi Borcea din Olimp s-a modernizat total. Lucrările de reamenajare au fost demarate încă din iarna trecută, iar acum complexul hotelier, situat chiar pe malul mării, este gata și își așteaptă turiștii.

Hotelul de la Olimp a fost trecut de Cristi Borcea pe numele primei sale soții, Mihaela Borcea, care s-a ocupat personal de modernizare. Societatea administrată de Mihaela Borcea a obținut, anul trecut, de la Primăria Municipiului Mangalia, o autorizație de construire pentru modernizarea, extinderea, supraetajarea și recompartimentarea complexului hotelier. S-a trecut imediat la treabă!

Hotelul s-a transformat total, în ultimele luni find construite o piscină imensă cu bar, vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară. Unitatea de cazare din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble (twin si matrimoniale).

„O să avem piscine noi, infinity, piscine pentru copii, loc de joacă”

În decorarea interioarelor hotelului s-a implicat personal și Valentina Pelinel, care va merge împreună cu soțul și cei trei copii să stea în propriul hotel pe mai toată perioada sezonului estival.

Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc ce joacă, mărim și terasa care este superbă și are vedere la mare”, a dezvăluit Valentina Pelinel, pentru Click !

Valentina Pelinel de abia așteaptă să se bălăcească împreună cu cei trei copii, băiețelul Milan și fetițele Rania și Indira, în piscinele hotelului, nou amenanjate.

«Vin și copii lui Borcea din America» 

Valentina Pelinel a dezvăluit că la noul complex hotelier din stațiunea Olimp, vor veni și copiii lui Cristi Borcea din Statele Unite ale Americii. 

,Acolo o să fim și noi, cu copiii noștrii, în marea parte a verii. Ne plac vacanțele în România, stăm foarte mult timp în țară pentru că aici putem sta cu toți copiii. Vor veni și frații din America și ne adunăm toți aici, și la noi acasă și la hotel.

După care o să ne rezervăm și noi, eu și Cristi, pentru noi doi, un concediu. Trebuie să mai avem timp și pentru noi doi. Trebuie să ne facem!”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Click!

Crisit Borcea și Valentina Pelinel sunt împreună de aproape opt ani și au împreună trei copii superbi, Milan (6 ani) și gemenele Indira și Rania (de 3 anișori). Fostul boss de la Dinamo mai are încă șase copii.

Borcea a fost căsătorit mai bine de 20 de ani cu Mihaela Borcea, prima lui soție, împreună cu care are trei copii, pe Patrick și pe gemenii Michael Angelo și Antonia Melissa. Borcea a divorțat, însă, de Mihaela și s-a căsătorit mai apoi cu Alina Vidican, cu care avea o relație încă din perioada căsniciei lui cu Mihaela Borcea. Cei doi au împreună doi copii, Gloria și George, care stau în America împreună cu cu mama lor.

Borcea a divorțat însă și de Alina, după ce a intrat în închisoare, atunci când s-a apropiat de Valentina Pelinel căruia i-a fost naș la nunta cu Cristian Boureanu. Borcea a declarat însă, cu mâna pe inimă, că vrea ca Valentina să fie ultima lui nevastă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net