Fostele neveste ale lui Cristi Borcea, răsfățate ca niște regine de parteneri. Alina și Mihaela se bucură de iubire adevărată

Le-a iubit le-a dăruit copii, dar apoi le-a lăsat pentru că s-a îndrăgostit de o altă femeie. Este vorba despre Cristi Borcea, bineînțeles, dar și despre Mihaela, prima lui soție, și de Alina Vidican, cea de-a doua soție. Ambele sunt fericite acum cu partenerii lor care le răsfață ca pe niște regine.

Cristi Borcea a schimbat nevestele ca pe șosete Sursa: Clcik!
Cristi Borcea a schimbat nevestele ca pe șosete Sursa: Clcik!

A fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea și i-a dăruit doi copii superbi. Nu a fost îndeajuns ca să-l țină lângă ea. Iată însa că și-a refăcut viața alături de un milionar străin. Este fericită în adevăratul sens al cuvântului.

De câțiva ani, Alina Vidican are tot ce își dorește o femeie: să fie respectată, răsfățată și mai ales iubită! Partenerul ei este cel care are grijă să îi pună lumea la picioare de când a intâlnit-o dar și după ce i-a devenit soție.

Milionarul brazilian Claude Senhoreti și frumoasa blondină au plecat într-o vacanță destul de așteptată. Nu in vreo destinație exotică, cu soare, mare, ci una la fel de scumpă, dar pe pârtie. Fosta soție a lui Cristi Borcea iubește sa schieze și practica destul de bine acest sport, iar soțul ei nu știe doar să piloteze, ci și să se dea cu placa pe zăpadă.

Au ales Vail care este ea mai mare stațiune de schi din Colorado, și a treia cea mai mare de acest fel din toate Statele Unite. Vail este binecunoscută ca o zonă turistică și recreativă extrem de populară, cu multe locații scumpe. Alina a fost ca un fulg pe schiuri, fanii au putut vede într-un video cât de ușor poate să le stăpânească.

Vidican și Claude, pasionați de ski Sursa: Facebook
Vidican și Claude, pasionați de ski Sursa: Facebook

Din păcate soțul ei a avut ceva probleme cu echipamentul, pentru că bootsii i s-au dezlipit și a fost nevoit să îi prindă cu o bandă. Au prânzit la un restaurant cu specific nemțesc, s-au încălzit la un ceai și un vin fiert și s-au delectat cu celebri lor covrigi. După zâmbet, Alina este foarte fericită.

Mihaela se iubește cu Sorin!

Și Mihaela i-a dăruit 3 copii lui Borcea. Pe Patrick, de 23 de ani, și gemeni Melissa și Angelo. Între timp, relația cu Sorin a fost acceptată de toată familia, inclusiv de Borcea, de care a divorțat în 2011. Sunt de aproape sase ani împreuna și se înțeleg perfect. Merg în vacanțe, sunt romantici, au grijă să își declare iubirea cât mai des.

 ”La mulți ani, iubitule! Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!

Îți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!”, i-a declarat Mihaela lui Sorin, a cărui zi de naștere a fost pe 23 noiembrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net