Alina Vidican, fosta lui Borcea, răsfățată de actualul soț. Ce mesaj emoționant i-a transmis milionarul

Ultima actualizare:

Claude Senhoreti, actulul soț al Alinei Vidican, și-a manifestat dragostea față de partenera sa cu ocazia zilei de Sf. Valentin. 

Actualul soț al Alinei Vidican, fosta lui Borcea, i-a transmis un mesaj emoționant partenerei
Actualul soț al Alinei Vidican, fosta lui Borcea, i-a transmis un mesaj emoționant partenerei

Claude Senhoreti este actualul soț al Alinei Vidican, fosta parteneră a lui Cristi Borcea. Cu ocazia zilei de Sf. Valentin, Senhoreti i-a transmis Alinei Vidican un mesaj plin de tandrețe pe rețelele de socializare și a postat câteva imagini superbe cu cei doi. 

Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul brazilian Claude Senhoreti, anul trecut. Fosta Soție a lui Borcea s-a orientat către un bărbat realizat și matur, căci Senhoreti la cei 46 de ani este pilot de curse și are un succes uriaș în afaceri.

Miliardarul a postat un mesaj superb pentru soția sa cu ocazia zilei de Sf. Valentin, alături de câteva imagini minunate cu cei doi și se pare că Alina Vidican a primit de la Senhoreti un buchet imens de trandafiri. 

"La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților iubita mea, mulțumesc că mă susții mereu și că ești de partea mea. Te iubesc, ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată ❤️. Un Valentine's Day fericit tuturor celor dragi", este mesajul lui Senhoreti.

Potrivit anumitor informații, brazilianul Senhoreti ar fi chiar mai bogat decât Cristi Borcea, fostul patron Dinamo. Senhoreti s-a întâlnit de fapt cu Cristi Borcea în România deoarece, fostul soț al Alinei Vidican voia să îl cunoască pe cel care va sta în preajma copiilor săi. 

Snehoreti i-a dăruit fostei lui Borcea un Lamborghini

În 2021 au apărut primele zvonuri care confirmau că relația dintre Vidican și miliardarul Senhoreti este într-adevăr una serioasă, deoarece cei doi s-au mutat împreună alături de copii Alinei din căsnicia cu Borcea.

Alina Vidican și Claude Senhoretii s-au întâlnit în momentul în care fosta lui Borcea îşi cumpăra un Ferrari de 200.000 de euro.

Claude Senhoreti i-a dăruit lui Vidican la nuntă un alt bolid de lux, un Lamborghini Murcielago, al cărui preț ajunge și la 450.000 de dolari. 

Alina Vidican s-a căsătorit cu Cristi Borcea în 2011 și au divorțat cinci ani mai târziu în 2016, iar din mariajul lor au rezultat doi copii Gloria Elena Borcea, George Alexandru Borcea.

Miliardarul de la Dinamo și fostul fotomodel au rămas în relații bune și după divorț, de dragul copiilor. În acest timp cei doi și-au refăcut viața. Cristi Borcea a fost cel care s-a recăsătorit primul, luând-o de soție pe Valentina Pelinel, alături de care și-a construit o familie frumoasă.

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net