Mihaela Borcea a reîntinerit 20 de ani după operațiile estetice. Imagini hot de pe plajă

Ultima actualizare:

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, și-a făcut o transformare de look impresionantă datorită intervențiilor estetice și și-a etalat noua înfățișare pe plajă, alături de iubit. 

mihaela borcea hot la plaja png

Mihaela Borcea, fosta soție a lui Borcea, vrea să demonstreze că este o femeie atrăgătoare chiar și la vârsta de 52 de ani. Acesta a trecut printr-o serie de intervenții estetice, iar rezultatele sunt uimitoare, întrucât au transformat-o total.

Fosta doamnă Borcea a postat recent pe rețelele de socializare imagini provocatoare de la plajă, unde se răsfață alături de partenerul ei. 

Mihaela Borcea arată complet diferit datorită retușurilor estetice, iar în ultimele poze din vacanță, alături de iubit, se vede că și-a mărit buzele, și-a tatuat sprâncenele, iar întreaga ei față pare misterios de întinerită. 

Este un fapt cunoscut că divorțul dintre Mihaela Borcea și fostul ei soț și acționar al clubului Dinamo a fost unul dificil care a generat într-un scandal din cauza afacerilor pe care cei doi le administrau împreună. 

Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți vreme 1988 și 2011, iar afaceristul s-a căsătorit apoi cu modelul Valentina Pelinel, după ce a bifat relații cu mai multe femeie suprebe din lumea modei. 

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel, în conflict

Mai nou, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea sunt la cuțite, din cauză că actuala doamnă Borcea a decis că fosta soție a afaceristului nu se va mai ocupa de hotelul din Olimp deținut de afacerist.

Valentina Pelinel ar dori să intre în posesia hotelului Beach Palm din Olimp, ce cuprinde 210 camere și în care Mihaela Borcea a investit sume mari din punct de vedere financiar.

În ciuda eventualelor neînțelegeri, Mihaela Borcea și fostul soț trebuie să se înțeleagă de dragul copiilor. Cei doi au un fiu, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. 

Fostul patron Dinamo a mai fost căsătorit și cu modelul Alina Vidican, iar din relația lor au rezultat doi copii George Alexandru şi Gloria. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net