Mihaela Borcea, vacanţă în Zanzibar alături de iubit! Cum s-au fotografiat cei doi pe plajele exotice

Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea (51 ani), şi-a etalat formele voluptuoase pe o plajă din Zanzibar, unde se află alături de iubitul ei, Sorin Rap. Acesta este nimeni altul decât fostul şofer al lui Cristi Borcea (51 ani).

În timp ce Borcea s-a relaxat într-o vacanţă în Antalya alături de actuala soţie, Valentina Pelinel (40 ani), fosta sa soţie le-a arătat prietenilor virtuali, pe Instagram, filmări şi imagini din vacanţa de lux, de care se bucură în aceste zile.

Sorin Rap este bărbatul alături de care Mihaela Borcea şi-a refăcut viaţa amoroasă după divorţul de fostul finanţator al lui Dinamo, după mai bine de 20 de ani de mariaj. Acum, aceasta pare mai îndrăgostită ca niciodată de noul ei partener de viaţă, alături de care îşi trăieşte viaţa din plin, iar acest lucru o face mai fericită ca niciodată. Mihaela şi Cristi au divorţat în 2011, dar au rămas în relaţii bune.

Cine este Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea

Sorin Rap a fost ofițer la IPJ Ilfov, dar a pierdut serviciul. Pe 2 mai 2012, a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu executare pentru pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

Potrivit DNA, în 2010, Rap, împreună cu un jandarm, le-a promis unor persoane că le ajută să se angajeze în cadrul Jandarmeriei Române, contra unei șpăgi de 2.400 de euro.

Angelica Clomfir, fosta iubită a lui Sorin, a fost și ea condamnată în acest dosar la un an și patru luni de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului. Femeia a fost părăsită ulterior pentru Mihaela.

Citește și: 

Mihaela Borcea îl iubește cu foc pe fostul ei șofer. ”Ești povestea mea de dragoste, ești în tot ceea ce visez”

Mihaela Borcea are tot ce-și dorește: afaceri profitabile și un iubit tinerel care o răsfață

image
image
image
image
image
image
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg