Cristian Borcea, de nerecunoscut în cea mai recentă fotografie. A trecut pragul medicului estetician?

8 decembrie 2021
article img
Cristian Borcea a recunoscut că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni

Valentina Pelinel împlinește 41 de ani pe 8 decembrie. Soția lui Cristian Borcea are tot ce și-ar putea dori: o famile frumoasă, trei copiii care îi aduc zâmbetul pe buze și un bărbat care o iubește necondiționat. De ziua ei, Valentina a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram, în descrierea unei fotografii în care apare împreună cu Cristian Borcea, în dreptul unui brad împodobit.

"2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieșit din zona de confort mai des ca oricând. Cu suișuri și coborâșuri, ca totul în viață. Iar la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător. Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă. O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este făcută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin. Vă doresc tuturor o zi plină de iubire și recunoștintă", a fost mesajul Valentinei.

article img
Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii pe care îi au împreunăfoto: Instagram

Trecerea timpului a fost îngăduitoare cu Valentina care, deși este mama a trei copii și-a păstrat silueta și energia debordantă. Pe de altă parte, Cristian Borcea pare să fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a ține departe semnele de îmbătrânire, judecând după cel mai recent instantaneu al cuplului.

Cristi Borcea își mai dorește un copil 

Cristia Borcea a dezvăluit recent că își mai dorește un copil cu Valentina Pelinel. 

“În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace”, a declarat Cristi Borcea, invitat la emisiunea lui Mircea Dinescu de la Prima TV.

Citește și:

Valentina Pelinel a născut gemene! Cristi Borcea are acum 9 copii

Cristi Borcea șochează: "Mai vreau un copil, al zecelea, dar numai cu Valentina". Poza care i-a pus pe gânduri pe fani