Valentina Pelinel dă vestea cea mare de Paște: «Cristi mai vrea copii!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei și parcă tot nu s-ar opri aici! Asta în ceea ce privește numărul de moștenitori! Cu Valentina Pelinel, ultima lui soție, are trei copii, un băiețel, Milan (6 ani), și două fetițe gemene, Rania și Indira (3 ani). Urmează oare și al 10-lea moștenitor?

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei
Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea și-a găsit fericirea, în cele din urmă, în brațele fostului model internațional Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo se află deja la cea de-a treia căsnicie. A mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011), pe care a lăsat-o, însă, pentru Alina Vidican. În 2016, Borcea a renunțat și la Alina pentru Valentina Pelinel.

Deocamdată, în căminul lor plutește fericirea, mai ales că au împreună nu mai puțin de trei copii. Borcea are deja nouă moștenitori și nu s-ar opri aici. Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, ne-a spus ce șanse sunt ca să vină pe lume și cel de-al 10-lea moștenitor al lui Cristi Borcea.

Valentina, am văzut că ați fost în vacanță.

Valentina Pelinel: Am fost cu soțul meu și aproape toți copiii. Avem mulți, și mai mici, și mai mari. Cei mici au rămas acasă, depinde de destinație, cât de departe e, e o întreagă logistică. Cei foarte mici fac mai mult vacanțe în țară și tot așa ne organizăm. Fetițele au rămas acasă ultima oară.

Aveți o bonă? Cu trei copii nu e deloc ușor.

Avem ajutor, normal. Fiecare fetiță cu bona ei.

Te-ai visat vreodată mamă de trei copii?

Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de...și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete.

Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!

Cine e năzdrăvanul familiei? Milan?

Nu, ai să râzi! Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață.

"Nouă copii necesită multă atenție!"

E grea viața de mămică cu trei copii. Cum reușești să te menții? Nu prea ai apelat la operații estetice.

Fac și eu ce tot ce pot! Mă duc la sală aproape în fiecare zi, dar mai am și zile când lipsesc. Încerc să mănânc sănătos. Nu-mi iese tot timpul, ăsta e adevărul, dacă am pus un kilogram-două, într-o vacanță, am grijă să le dau repede jos, să nu le țin acolo. Eu zic că echilibrul e cuvântul cheie în tot și să nu uiți să te uiți în oglindă. Că dacă mănânci, și mănânci, și mănânci....

Cristi are deja foarte mulți copii, 9! Ar mai fi loc de încă unul?

Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsanbilitate.

Mai aveți timp și pentru voi doi?

Mai avem, mai avem! Ne facem!

Citește și: Ce se întâmplă cu Valentina Pelinel, la cinci luni de la operația la genunchi

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net