Gemenele Valentinei Pelinel au împlinit trei ani. Fiicele lui Cristi Borcea s-au asortat cu mama lor la petrecerea aniversară

Ultima actualizare:

Fericire mare pentru cuplul format din Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Gemenele lor, Rania și Indira, au împlinit trei ani, iar părinţii lor le-au aniversat cu fast.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea foto: Instagram
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea foto: Instagram

Fiicele lui Cristi Borcea şi ale Valentinei Pelinel au împlinit trei ani, deja, în 1 martie, iar evenimentul a fost motiv de sărbătoare în familia omului de afaceri. Rania şi Indira au avut parte de o pertrecere de vis, data de părinţii lor.

Cele două micuţe au avut două torturi, ambele inspirate de desenul animat “Frozen”. Mai mult, Rania şi Indira au purtat rochiţe identice, albe, cu flori mov, care au semnănat cu ţinuta aleasă de mama lor. Rochia Valentinei, însă, a avut decolteu şi a fost strânsă pe talie. 

Valetina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au aniversat fiicele foto: Instagram
Valetina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au aniversat fiicele foto: Instagram

Milan a avut şi el un tort

Borcea şi Pelinel  nu au uitat nici de fiul lor, Milan, care are deja 5 ani. Băiatul a purtat şi el un tricou cu acelaşi imprimeu ca cel de pe rochiile mamei şi ale surorilor lui. Milan a avut şi el un tort, cu o navă pe el, chiar dacă nu a fost ziua lui. În schimb, Cristi a optat pentru un o ţinută neagră, alcătuită dintr-o pereche de pantaloni, un sacou cu revere din catifea şi o camaşă.

Aşa au arătat torturile celor trei copii foto: Instagram
Aşa au arătat torturile celor trei copii foto: Instagram

Valentina Pelinel, mesaj emoţionant pentru fiicele ei

Valentina Pelinel a publicat şi un mesaj pentru fiicele sale, care au venit pe lume în 2019, când Cristi Borcea era încă închis. Fostul model a recunoscut că cele mici îşi uimesc zilnic părinţii şi că nu seamănă deloc una cu alta, nici fizic, nici ca fire.

„Pentru noi primăvară începe în fiecare an cu această zi magică. O zi în care două mărțișoare speciale au sosit în viață noastră și de atunci, fiecare moment este plin de binecuvântari. Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi.

Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede. Fericirea imensă prin prezența acestor două mărțișoare în viață noastră nu poate fi descrisă în cuvinte, ci doar simțită, așa cum știu că o trăiesc toți părinții. La mulți ani, bubulinelor și o primăvară cu zâmbete și iubire vă dorim tuturor!", a fost mesajul Valentinei Pelinel, de ziua fiicelor ei. 

Cum arată viaţa Valentinei Pelinel cu cei trei copii

Valentina Pelinel a povestit, acum ceva vreme, că e foarte fericită că este mamă şi că învaţă mereu de la copiii ei. Atât ea, cât şi Cristi Borcea sunt părinţi permisivi, dar au şi noroc, deoarece Milan este un copil foarte cuminte. Rania este mai ataşată de mama ei şi Indira, de tatăl ei. Mai mult, copiii mai mari ai lui Cristi Borcea sunt apropiaţi de fraţii lor, ceea ce îl bucură pe omul de afaceri. 

„Amândoi suntem permisivi. Milan ascultă. Chiar ne mirăm și noi ce copil cuminte avem. Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel. El se costumează cu Milan. El e foarte fericit că toți copiii țin legătura. Frații lui Milan din America îl sună toată ziua, se joacă. Țin legătura și se iubesc", a povestit Valentina Pelinel. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net