Valentina Pelinel şi copiii ei, superbi la primul eveniment monden împreună

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel este scumpă la vedere, mai ales când este vorba despre copii, dar iată ca a făcut o excepție și a ieșit cu toți la un eveniment monden. Sâmbătă, 28 mai, soţia lui Cristi Borcea a participat cu gemenele Maria Indira si Maria Raisa și juniorul Milan la un eveniment cu bijuterii destinate celor mici. Au mâncat vată pe băț, au probat bijuterii superbe și au făcut fotografii. 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de aproape opt ani de zile. Se înțeleg perfect și au o familie minunată. Frumoasa blondină și afaceristul au împreună trei copii superbi: pe Milan, care va împlini şase ani pe 8 iunie, si gemenele Maria Indira si Maria Raisa care au făcut trei ani pe data de 1 martie.

Citeşte şi: Valentina Pelinel dă vestea cea mare de Paște: «Cristi mai vrea copii!»

Valentina şi copiii ei au mers la un eveniment dedicat celor mici

Încearcă să îi țină departe de ochii lumii și este foarte discretă cu aparițiile, însă evenimentul de sâmbătă a fost un prilej pentru a ieși in public. Bună prietenă a Valentinei, Malvina Cervenschi a lansat o colecție de bijuterii pentru copii, iar cu aceasta ocazie au fost invitate mai multe mămici însoțite de micuții lor, printre care și soția lui Borcea.

Citeşte şi: Borcea și-a adunat toată familia la Olimp. Ce mari au crescut copiii Alinei Vidican și cât de bine se înțeleg cu Valentina!

Valentina a fost o apariție alături de cei trei pitici ai ei. Îmbrăcată intr-o rochiță superbă, colorată, care îi punea în evidență silueta, fostul manechin și-a ținut aproape puii, eleganți și ei.

Malvina Cervenschi, alături de copiii Valentinei Pelinel
Malvina Cervenschi, alături de copiii Valentinei Pelinel

Fetele au purtat rochițe cu print leopard, accesorizate cu o fundă cyclam în talie, iar Milan a fost un adevărat cavaler într-o ținută casual. A avut grijă de surorile lui, s-au jucat, au mâncat vata pe băț și înghețată și au probat bijuterii superbe realizate de Malvina.

"Malvina îmi e prietenă de 15 ani și sunt foarte mândră de realizările ei. Are deja un brand foarte cunoscut pe plan naţional. Copiii s-au distrat de minune la evenimentul Malvensky kids", ne-a spus Valentina Pelinel.

Flavia Mihăşan, prezentă şi ea la eveniment

Flavia Mihăşan, alături de cei doi copii ai ei
Flavia Mihăşan, alături de cei doi copii ai ei

Și Flavia Mihășan, şi ea scumpă la vedere, a fost prezentă alături de cei doi băieți ai săi, Carol și Tudor. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan şi Dani, care a renunţat la televiziune acum trei ani, pentru a se dedica copiilor, a recunoscut că e cam greu cu doi, dar se descursă şi e topită după băieţii ei. 

Citeşte şi: Flavia Mihășan arată incredibil în costum de baie, după două sarcini! Imaginile care au adunat mii de aprecieri

"Am ieșit cu prințisorii ăstia mișto în oraș. Nu mai pot după ei. Dacă aș reuși să alerg mai repede după Carol, avându-l pe Tudor în brațe ar fi perfect, dar poate trebuie să mai exersez un picuț", a spus Flavia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net