Valentina Pelinel, fără machiaj și filtre de înfrumusețare: «Nu ne fac bine»

Valentina Pelinel a publicat, de curând, în mediul online, o fotografie de tipul „înainte și după”, în care apare nemachiată, iar ulterior poartă machiaj, însoțită de un mesaj inspirațional. Iată ce a avut de zis modelul și cum arată în ipostaza „naturală”!

Valentina Pelinel coafura jpg
Cum arată Valentina Pelinel nemachiată Foto: Arhivă persoală

Valentina Pelinel nu s-a sfiit să își arate „adevăratul chip” pe rețelele de socializare, acolo unde s-a fotografiat de curând nemachiată! Soția lui Cristi Borcea a făcut un colaj cu două imagini, în care apare fără machiaj, respectiv machiată, folosindu-se de acest prilej și pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la goana actuală după „perfecțiune”.

Cum arată Valentina Pelinel nemachiată

Valentina Pelinel a activat o bună perioadă drept model, așadar vorbește cel mai probabil și din experiența trăită în fața camerelor de luat vederi, atunci când susține că „trăim într-o lume a aparențelor”, unde fiecare persoană își dorește, cel puțin pe rețelele de socializare, să prezinte cea mai bună versiune a sa, fără să țină cont de urmări.

Valentina a scris în dreptul fotografiilor cu pricina și un mesaj, prin intermediul căruia a atras atenția cu privire la programele de editat, care, cu timpul, spune ea, ajung să afecteze stima de sine a celor ce le folosesc.

Trăim într-o lume a aparențelor, în care social media reușește să ne influențeze percepția de sine. Toți folosim produse de înfrumusețare sau diverse metode prin care ne jucăm cu aspectul nostru fizic și este ok să ne dorim să arătăm bine pentru noi.

Realitatea, însă, este că filtrele, Photoshop-ul sau aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine, studiile indicând o stimă de sine scăzută și implicit o reacție negativă față de noi înșine.”, a explicat ea.

Valentina Pelinel a explicat că preferă frumusețea naturală, ajutată doar de un machiaj care să îi pună și mai mult în evidență trăsăturile.

„În ceea ce mă privește, cred că frumusețea adevărată este cea naturală, care vine din interior și reflectă spre exterior toate nuanțele personalității noastre și că, în același timp, putem apela cu încredere la un machiaj care ne pune în evidență autenticitatea. Voi ce părere aveți?”, a mai scris Valentina Pelinel în mediul online.

Citește și: Valentina Pelinel, în costum de baie pentru a promova ștrandul familiei. Soția lui Borcea, topmodel și după trei copii

Se vehiculează că Valentina Pelinel ar avea mai multe operații estetice

Internauții au fost de acord cu Valentina în mare parte, însă unii s-au lăsat împiedicați de folosirea cuvântului „natural” de către aceasta, având în vedere că se vehiculează că modelul a apelat, de-a lungul timpului, și la operații estetice. 

Potrivit opiniei mai multor chirurgi esteticieni, aceasta ar fi suferit câteva intervenții de înfrumusețare: la nas, buze, bust, obraji și ochi. Și partenerului ei, Cristi Borcea, i-a fost adesea comentată imaginea, după ce s-a speculat și în cazul său că ar fi trecut pragul medicului estetician.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018, după ce omul de afaceri a ieșit din închisoare. Cei doi au împreună trei copii: un băiețel, care a primit numele Milan, și două fetițe gemene, Rania și Indira. Borcea are în total însă 9 copii, ceilalți 6 rezultând din mariajele sale anterioare.

Citește și: Gemenele Valentinei Pelinel au împlinit trei ani. Fiicele lui Cristi Borcea s-au asortat cu mama lor la petrecerea aniversară

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Interlopul Stănel Corbu FOTO Facebook/arhiva personală
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg