Pelinel rămâne săracă dacă se desparte de Borcea: „Am făcut separare de bunuri”

Ultima actualizare:

Valentina Pelinel va rămane săracă în caz că se va despărți de Cristi Borcea! Afaceristul a recurs la separarea de bunuri înainte să se însoare cu fostul model internaționl. Dacă vor divorța, Valentina va pleca așa cum a intrat în căsnicia cu Borcea!

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea Sursa: Instagram
Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea Sursa: Instagram

Valentina Pelinel, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea, a ținut să lămureasă spinoasa problemă a averii lui Cristi Borcea. Valentina a fost acuzată în repetate rânduri că ar fi intrat în această căsnicie pentru banii afaceristului.

Fostul model internațional a dezvăluit, însă, în premieră la podcastul finei Nasrin Ameri că va pleca din căsnicia cu Borcea cu ce a intrat. Cei doi au recurs la separarea de bunuri înainte de căsătorie.

„Nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu!”

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim!

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu vroiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupț. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a dezvăluit Valentina Pelinel, la podcastul „ A meritat cu Nasrin”.

„Cum l-am văzut pe Cristi i-am sărit în brațe!”

Valentina a recunoscut că l-a plăcut pe Cristi Borcea încă de pe vremea când acesta îi era naș, de la căsătoria cu Cristian Boureanu. Primul gest pe care l-a făcut atunci când l-a văzut, pentru prima oară, în fața ochilor a fost să-i sară în brațe!

Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult.

Prima mea amintire râmâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac”, a mai declarat Valentina Pelinel.

„Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată”

Valentina a negat că ar fi avut scandaluri sau frecușuri cu prima soție a afaceristului, Mihalea Borcea, și ea însărcinată să se ocupe și acum de afacerile fostutlui boss de la Dinamo.

Eu cu Mihaela nu am avut certuri nicioadă. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate.

E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca sa faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta”, a mai spus Valentina.

Cristi Borcea și-a găsit, în sfârșit, fericirea în brațele fostului model internațional Vașentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo se află deja la cea de-a treia căsnicie. Acesta a mai fost căsătorit în trecut cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011), pe care a lăsat-o, însă, pentru Alina Vidican. În 2016, Borcea a renunțat și la Alina pentru Valentina Pelinel.

Cu Valentina Pelinel, ultima lui soție, Borcea are trei copii, un băiețel, Milan ( de 6 ani), și două fetițe gemene, Rania și Indira ( de 3 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net