Fosta iubită a lui Boureanu, implicată într-un accident rutier. «Dacă nu aveam centura, ieșeam prin parbriz»

Ultima actualizare:

Cristina Belciu, fosta parteneră a lui Cristian Boureanu, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia s-a ales cu mai multe răni, iar autoturismul ei a fost grav avariat. Iată cum s-a întâmplat incidentul și cum se simte în prezent aceasta!

Cristina Belciu a fost implicată într-un accident rutier Foto: Instagram
Cristina Belciu a fost implicată într-un accident rutier Foto: Instagram

Cristina Belciu a povestit că în decursul zilei anterioare a trecut printr-o sperietură pe cinste, în urma unei tamponări în trafic. Modelul a fost implicată într-un accident rutier, alegându-se cu mai multe răni în zona capului și a picioarelor. De asemenea, autoturismul său a fost grav avariat, după ce a intrat în gardul care delimita șoseaua de linia de tramvai.

CRISTINA BELCIU, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

Cristina a dezvăluit că faptul că a purtat centura de siguranță în momentul impactului, care a fost unul puternic, i-a salvat viața, punând acest lucru însă și pe ajutorul divin, având în vedere și perioada în care ne aflăm, cea a Sărbătorii Paștelui. Dacă nu ar fi avut centura, lucrurile s-ar fi terminat tragic, a mai explicat modelul.

Citește și: Cele mai provocatoare ipostaze în care Cristina Belciu a fost fotgrafiată vreodată. Iubita lui Boureanu e hot, hot

Cum se simte fosta iubită a lui Cristian Boureanu

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime, iar starea generală de sănătate a modelului este una bună în prezent. Aceasta a dezvăluit însă că are nevoie de multă odihnă în perioada următoare, având în vedere situația prin care a trecut.

Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și, deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul, m-am lovit doar la cap și la picior.

A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz. M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service.

În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva.”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit 

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit recent, după aproape 5 luni de relație. Deși cei doi au fost discreți cu privire la cauza pentru care s-a produs ruptura, cel mai probabil condamnarea la închisoare a fostului politician a avut, la rândul ei, un cuvânt de spus în întreaga situație.

Citește și: Cristina Belciu, declarații exclusive despre motivele despărțirii de Cristian Boureanu!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net