Cristina Belciu, schimbare de look. Cum arată acum iubita lui Cristian Boureanu

Cristina Belciu, iubita omului de afaceri Cristian Boureanu, are doar 24 de ani Și o frumusețe debordantă, demnă de un fotomodel. Recent, Cristina a simțit nevoia unei schimbări de look. După ce a petrecut ore bune la salon a decis să împărtășească fanilor rezultatul final.

Cristina Belciu
Cristina Belciu

Cristian Boureanu este îndrăgostit până peste cap de Cristina Belciu, o tânără cu alură de topmodel internațional care seamănă izbitor cu celebra Monica Belluci. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, în luna decembrie, iar de atunci sunt de nedespărțit. Mai mult decât atât, Cristina a cunoscut-o deja pe fiica lui Cristian Boureanu, Ioana, și se pare că se înțeleg de minune.

Cristina Belciu, după o vizită prelungită la coafor
Cristina Belciu, după o vizită prelungită la coafor

Cristina Belciu a trecut printr-o schimbare de look și și-a închis nuanța părului, cu ajutorul specialiștilor. Diva a dezvăluit fanilor, printr-un intermediu pe care l-a scris pe contul personal de Instagram, că este din nou brunetă și nu mai intenționează să-și decoloreze părul vreodată pentru că nu dorește să-i slăbească structura. 

Cristina Belciu a revenit la nuanța ei preferată
Cristina Belciu a revenit la nuanța ei preferată

Cristina Belicu și Cristian Boureanu s-au cunoscut la finalul lunii decembrie, într-un restaurant de fițe din Capitală. Potrivit relatărilor, a fost vorba despre dragoste la prima vedere din partea afaceristului care a fost cucerit pe loc de frumusețea Cristinei. Relația lor a evoluat foarte rapid, iar Cristian a reușit să dea uitării în timp-record povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Laura Dincă timp de mai bine de șapte ani. 

Cristina Belciu și Ioana Boureanu s-au cunoscut deja 

Cristina Belciu a cunoscut-o deja pe fiica lui Cristian Boureanu și au petrecut împreună atunci când tânără a împlinit 22 de ani. S-au fotografiat și s-au distrat, iar imaginile cu ele le-au distribuit pe conturile de Instagram. 

Relația lui Cristian Boureanu și a Cristinei Belciu nu este privită cu ochi buni de toți din pricina diferenței de vârstă. Cea care a folosit cuvinte dure pentru a descrie fascinația afaceristului pentru femeile mult mai tinere a fost Monica Tatoiu.

Cuplul a preferat să păstreze discreția, iar Cristian Boureanu nu a oferit prea multe declarații despre noua relație. Pe de altă parte, Cristina a subliniat că ambii sunt doi oameni maturi, responsabili și deciși să nu asculte vorbele celor din jur. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
mihaela runceanu jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2023 01 bgvfsd jpg
banner anamaria prodan png
banner Cosmin Natanticu png
banner cristina cioran png
banner daniela gyorfi png