Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit! Declarațiile oficiale ale celor doi

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu, 49 de ani, și tinerica sa iubită, Cristina Belciu, 24 de ani, și-au spus ,,adio" după patru luni și jumătate. Se pare că cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc și au preferat să meargă pe drumuri separate. 

Cristian Boureanu şi Cristina Belciu
Cristian Boureanu şi Cristina Belciu

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au surprins pe toată lumea, când, la începutul anului, și-au asumat public relația, cu declarații oficiale în presă și ipostaze tandre pe Instagram, sau pe la evenimentele mondene. 

Citește și Boureanu, gest maxim de iubire pentru Cristina Belciu. Nici cu Pelinel nu făcea așa

Iată că afaceristul și fotomodelul și-au dat seama că nu sunt compatibili și au decis să se despartă, însă fără resentimente sau scandal, ceea ce e destul de rar în peisajul monden de azi. 

Cei doi au pus punct poveștii de amor, într-o manieră matură și ambii au dat declarații pline de admirație și respect unul pentru celălalt. 

Ce spune Cristian Boureanu, despre fosta iubită

Afaceristul și marele Playboy al României, Cristian Boureanu, a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa Cristinei Belciu și chiar a subliniat rolul benefic pe care l-a avut tânăra în viața fiicei sale. 

,,Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, a declarat Cristian Boureanu, pentru o sursă. 

Cristina Belciu a fost contactată de Click! pentru a discuta motivele despărțirii, ce au dus la separarea celor doi, deși au locuit împreună patru luni și s-au înțeles perfect.

Citiți în acest articol în care am discutat pe larg declrațiile exclusive ale Cristinei Belciu.

Citește și Cristina Belciu, declarații exclusive despre motivele despărțirii de Cristian Boureanu!

Cristian Boureanu și Cristina Belciu, criticați aspru pentru relația lor

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au întâlnit anul trecut, chiar de 1 Decembrie, la un restaurant din Herăstrău și a fost dragoste la prima vedere. 

În ciuda unei diferențe considerabile de vârstă, Boureanu, 49 de ani, Cristina Belciu, 24 de ani, cei doi au început o relație pasională, în ciuda gurilor rele, ce au catalogat dragostea lor ca fiind o idilă trecătoare. 

Citește și Monica Tatoiu, atac la Cristian Boureanu: "O aduci pe «piți» pe post de animal de companie"

Unul dintre cei mai duri critici a fost chiar Moninca Tatoiu, nașa de nuntă a lui Boureanu la nunta cu Valentina Pelinel, care i-a reproșat afaceristului că se vede cu fete mult prea tinere pentru el. Tatoiu a aruncat cu săgeți pline de venin în Cristina Belciu pe care, indirect, a numit-o profitoare. De asemenea, Monica Tatoiu a comentat despre Boureanu că nu acceptă faptul că înaintează în vârstă și vrea să se simtă tânăr, prin intermediul relațiilor cu domnișoare mai tinere. 

Boureanu a mai fost cuplat în trecut cu modelul Laura Dincă, 24 de ani, și se spune că tânra era sigură că o va lua de soție, ba chiar își cumpărase și rochia de mireasă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net