Boureanu, gest maxim de iubire pentru Cristina Belciu. Nici cu Pelinel nu făcea așa

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Cristina Belciu și Cristian Boureanu continuă departe de România. Modelul se află în Italia, acolo unde realizează mai multe shooting-uri foto, iar omul de afaceri îi este alături pentru a îmbina utilul cu plăcutul!

Cristina Belciu și Cristian Boureanu sunt împreună din luna decembrie 2021
Cristina Belciu și Cristian Boureanu sunt împreună din luna decembrie 2021

Relația dintre Cristina Belciu și Cristian Boureanu a început la finalul anului 2021. Omul de afaceri, mai în vârstă cu 24 de ani decât cea care îi este alături, a văzut-o pe Cristina într-un club luxos din Capitală și s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa brunetă. Din acel moment au devenit de nedespărțit și au decis să nu asculte criticile din jur, ci să se bucure de sentimentele care îi leagă.

Comentariile răutăcioase nu au fost puține, una dintre cele mai vehemente contestatare fiind Monica Tatoiu, care l-a condamnat public pe Boureanu că alege să aibă relații cu femei mult mai tinere decât el, apropiate de vârsta fiicei sale, Ioana. 

Zilele acestea, Cristina Belciu se află în Italia pentru a participa la mai multe shooting-uri. Diva nu călătorește singură, ci însoțită de Cristian Boureanu. Atunci când nu se pregătește pentru pictorial și nu pozează, Cristina se plimbă pe străzile pustii, sub lumina lunii, împreună cu afaceristul care a reușit să o cucereasă într-un timp atât de scurt.

Nu își ascund relația de restul lumii, așadar Cristina a distribuit un instantaneu în care apare, în calitate de cuplu, alături de Cristian Boureanu. În descrierea fotografiei, modelul a adăugat o inimioară. 

image

Iubita omului de afaceri a publicat mai multe imagini din cadrul celui mai recent pictorial pe care l-a realizat în Italia, iar asemănarea tinerei cu Monica Belluci este de necontestat. Cristina a îmbrăcat o rochie neagră care i-a accentuat formele de clepsidră. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar comentariile apreciative au fost de ordinul zecilor.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șapte ani de relație 

Cristina Belciu și Cristian Boureanu sunt împreună din luna decembrie a anului 2021. Tot anul trecut, Cristian pusese capăt unei relații de șapte ani pe care o avusese cu Laura Dincă. Deși se zvonea că vor ajunge în fața ofițerului stării civile, Laura și Cristian s-au despărțit atunci când toată lumea se aștepta cel mai puțin.

Laura mărturisea că separarea a fost o decizie de comun acord și că, în continuare, legătura dintre ea și Cristian se bazează pe amiciție. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net