Pregătiri înainte de nuntă? Cristi Boureanu și iubita mai tânără, poză de cuplu specială

Ultima actualizare:

Pe adresa pont@click.ro au venit detalii de senzație despre cel mai fierbinte cuplu din showbiz. Așa că, din ce am aflat, Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au mutat împreună. S-au acomodat atât da rapid încât au început sa gătească, iar o poză recentă cu ei super eleganți pare să vorbească despre pregătirile pe care le fac pentru viitoarea nuntă. De altfel, ei se pregătesc, din câte se spune, și de o nuntă secretă.

Cristian Boureanu este foarte îndrăgostit de iubita sa, Cristina Belciu, încât vrea să o ia de soție
Cristian Boureanu este foarte îndrăgostit de iubita sa, Cristina Belciu, încât vrea să o ia de soție

Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus "adio" în urmă cu câteva luni. Deși Laura își cumpărase rochia și făcea proba pentru nunta de care vorbeau intens, iată că destinul avea alte planuri cu ei. S-au despărțit iar afaceristul s-a aruncat în brațele unei femei cu trei ani mai mare decât fiica lui, Ioana, 21 de ani.

Este vorba despre Cristina Belciu, model și actriță, pe care a cunoscut-o de 1 Decembrie, într-un restaurant din zona de Nord a Capitalei, iar chimia dintre ei a fost atât de bună încât s-au mutat împreună. S-au acomodat unul cu celălalt încât și-au descoperit pasiuni comune. Una dintre ele este gătitul, iar poza cu Cristi și Cristina gătind e deja cunoscută.

Însă iată că nu sunt sexy doar la coada cratiței, cea mai recentă poza cu ei este de top și îi înfățișează îmbrăcați "țiplă". Ea într-o rochie lungă, cu corset și mâneci atașate, crăpată pe picior, iar Boureanu mai ceva ca James Bond, într-un costum la patru ace, cu papion și cămașă albă. Atât de frumoși și de potriviți, încât ai spune că deja fac probe pentru nuntă. Nu știm ce planuri au, cert este ca formează un cuplu foarte frumos, iar diferența de vârstă de aproape 25 de ani dintre ei e insesizabilă. Boureanu se ține super bine!

Cristina Belciu, alături de Cristi Boureanu
Cristina Belciu, alături de Cristi Boureanu

Pe adresa redacției pont@click.ro am primit informații de ultimă oră despre celebrul cuplu. Iată că Boureanu nu mai stă mult pe gânduri și deja plănuiește să o ia de nevastă pe Cristina, pe care o consideră 100% jumătatea lui.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png