Cristina Belciu, declarații exclusive despre motivele despărțirii de Cristian Boureanu!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu, iar această veste a picat precum un fulger peste lumea mondenă. Superba brunetă a vorbit cu reporterii Click! despre motivele care au dus la destrămarea relației cu afaceristul, de 49 de ani. 

Cristina Belciu, declarații exclusive despre motivele despărțirii de Cristian Boureanu!
Cristina Belciu, declarații exclusive despre motivele despărțirii de Cristian Boureanu!

Modelul Cristina Belciu, 24 de ani, și Cristian Boureanu au pus punct idilei lor, după patru luni și jumătate. Între timp, au apărut speculații cu privire la motivele care au dus la această despărțire și unii consideră că diferența de vârstă a jucat un rol important. 

Citește și Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit! Declarațiile oficiale ale celor doi

Însă, nici vorbă de așa ceva, potrivit afirmațiilor Cristinei Belciu pentru Click!. Bruneta a dezvăluit adevărul din spatele deciziei luate, aparent, de comun acord cu fostul, Cristian Boureanu.  

Cristina Belciu a mărturisit că despărțirea este definitivă, iar ceea ce a dus la sfârșitul poveștii lor dragoste este incompatibilitatea, mai exact o viziune diferită asupra vieții. Fotomodelul a menționat că a rămas în relații bune cu afaceristul, dar și cu fiica acestuia. 

"Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel ca la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea", a declarat Cristina Belciu, pentru Click!. 

Cristian Boureanu este cunoscut drept un mare Playboy

Cristian Boureanu a surprins pe toată lumea când a anunțat că noua lui iubită este Cristina Belciu, un model în vârstă de 24 de ani. Cei doi au dat și o declarație comună în presă, la începutul anului, în care au vorbit despre relația lor și prejudecățile celor din jur cu privire la diferența de vârstă dintre ei. 

Citește și Boureanu, gest maxim de iubire pentru Cristina Belciu. Nici cu Pelinel nu făcea așa

Cristian Boureanu este cunoscut drept un mare Playboy și de-a lungul timpului a bifat cele mai frumoase femei din România, printre care se află desigur Valentina Pelinel, femeia cu care a fost căsătorit vreme de nouă ani. 

Au urmat apoi iubiri pasagere cu domnișoare atrăgătoare, una dintre ele fiind Laura Dincă, care a rezistat destul de mult lângă afacerist, însă până la urmă Boureanu a părăsit-o pentru Cristina Belciu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net