Vica Blochina nu iese din costumul de baie! Vedeta TV se distrează „pe lux”, în Mamaia

Ultima actualizare:

Deși cei mai mulți turiști au evitat stațiunea Mamaia în ultima perioadă, așa cum s-au plâns și patronii din HoReCa în acest sezon estival, se pare că Vica Blochina nu ține cont de părerile celor din jur! Vedeta TV a ales să se bucure de soare pe litoralul românesc, iar paparazzii noștri au surprins-o în costum de baie, pe plajă! Iată imaginile!

Vica Blochina, în costum de baie pe o plajă din Mamaia Foto: Click!
Vica Blochina, în costum de baie pe o plajă din Mamaia Foto: Click!

Vica Blochina, în vârstă de 46 de ani, se află în prezent în concediu, alegând drept destinație o stațiune care a fost intens comentată în ultima perioadă, și anume Mamaia. Turiști s-au plâns, de-a lungul timpului, de prețurile exorbitante, însă se pare că pentru Vica acestea nu reprezintă o problemă.

Pe același subiect: Vica Blochina, la un pas să-și spargă silicoanele: „A fost o presiune mare”

Vica Blochina, relaxare totală pe plajă, în Mamaia

Paparazzii Click! au surprins-o recent pe fosta parteneră a lui Victor Pițurcă în timp ce se relaxa pe plajă, alături de mai mulți prieteni. Aceasta părea să aibă o stare de spirit extrem de bună, așa cum ne-au mărturisit reporterii noștri, aflându-se în compania apropiaților, râzând cu poftă și bucurându-se de soare și de briza mării.

Iată și: Nici nu zici că e din Lituania! Vica Blochina arată ca o braziliancă veritabilă. FOTO

Între ședințele de bronzat, Vica alegea să se mai răcorească, din când în când, cu câteva băuturi de la barul amenajat strategic pe plajă, cel mai probabil fresh-uri, la o primă vedere.

La un moment dat, vedeta TV s-a ridicat de pe șezlong și s-a acoperit conștiincioasă cu un halat de plajă. Fotoreporterii noștri au reușit să o surprindă însă și în costum de baie și putem spune că vedeta arată foarte bine!

Nu rata: Vica Blochina, accident la Splash! Vedete la apă: «Așa arată pieptul meu»

Nu știm exact dacă am fost „deconspirați”, acela fiind motivul pentru care a ales să se îmbrace, sau dacă vorbele jurnalistului George Buhnici au ajuns și la urechile Vicăi și au făcut-o să fie mai ....rușinoasă cu privire la „celulită și vergeturi”.

Pe alocuri, bronzul Vicăi Blochina a mai fost deranjat și de capriciile vremii, existând și perioade în care soarele se mai ascundea prin nori. Per total însă, Vica pare că a avut parte de relaxarea dorită și de un concediu reușit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!