Vica Blochina, accident la Splash! Vedete la apă: «Așa arată pieptul meu»

Ultima actualizare:

Vica Blochina nu s-a așteptat la o asemenea competiție la Splash! Vedete la apă. Vedeta nu era pregătită ca o emisiune televizată să fie, de fapt, atât de dură cu ea și cu corpul ei, suferind o accidentare ușoară. 

Faimoasa emisiune televizată „Splash! Vedete la apă” de pe Antena 1 revine cu un nou sezon, iar jurații deja s-au pregătit să noteze cele mai bune sărituri și cele mai notabile apariții. 

Citește și: Top cele mai amuzante apariții ale juraților „Splash! Vedete la apă”. Nea Marin, cap de listă

Vica Blochina, accidentare la Splash! Vedete la apă

Printre vedetele ce vor ajunge în bazin se numără și Vica Blochina, care nu s-a așteptat ca o astfel de emisiune să fie atât de dură. Cel mai probabil, vedeta s-a accidentat în timpul unui antrenament, având o săritură ce nu a fost prielnică. 

Totuși, vedeta are timp să se perfecționeze și ar trebui să o facă! Jurații vor fi foarte atenți la săriturile și aparițiile vedetelor, notându-le și având grijă ca și cea mai mică greșeală să fie luată în vedere de către juriul format din Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase și, surpriza acestui sezon, Cosmin Natanticu, care e din ce în ce mai prezent la emisiunile celor de la Antena 1. 

Urmărește și: Nici nu zici că e din Lituania! Vica Blochina arată ca o braziliancă veritabilă. FOTO

Acest juriu este familiar atât concurenților, cât și publicului de acasă. Așa cum o știm, Iulia Albu este pregătită pentru această provocare. Chiar dacă dă dovadă că are o fire foarte serioasă și sobră, vedeta este, de fapt, una dintre cele mai vesele personalități din public, fiind una dintre juratele temporare și invitate la emisiunea iUmor. 

Ediția de anul trecut a emisiunii „Splash! Vedete la apă” s-a bucurat de un grad de audiență foarte ridicat, românii fiind mai mult decât fericiți să-și vadă vedetele favorite în ipostaze ce prezintă provocări chiar și pentru un sportiv de performanță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net