Top cele mai amuzante apariții ale juraților „Splash! Vedete la apă”. Nea Marin, cap de listă

Emisiunea „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 se pregătește pentru un nou sezon, iar jurații sunt pregătiți să noteze cele mai bune sărituri ale concurenților, din diferite puncte de vedere. Și dacă ei sunt vigilenți și atenți la detalii, ne-am luat și noi în primire același rol și am organizat un top al celor mai amuzante apariții ale vedetelor.

Iulia Albu rămâne la masa juriului și în acest sezon al emisiunii, alături de Nea Mărin- un alt veteran al emisiunii, dar și al trustului. Clara Gherase este specialista care va puncta performanțele concurenților, fiind în juriu o perioadă scurtă de timp și anul trecut. Natanticu este supriza acestui sezon, fiind înlocuitorul lui Jean De la Craiova.

S-ar putea să te intereseze: INTERVIU Soții Natanticu, bilanțul după "Asia Express" și ce i-a chinuit cel mai tare în concurs: "Era foarte frustrant"

Rolul lor este acela de a comenta prestația concurenților și de a o nota corespunzător, în conformitate cu mai multe criterii precum prestația artistică, tehnica săriturilor, curajul și evoluția concurenților. Dar jurații cum stau? Clara Gherase este foarte discretă, prin urmare nu am avut ocazia să o descoperim atât de bine- ea a primit rolul profesionistului, dar nu e persoană publică. Dacă vorbim de Iulia, Natanticu și Nea Mărin... păi avem tare multe de spus!

Nea Mărin e amuzant chiar și fără să vrea! De câte ori nu l-a „poftit” pe Vârciu la o mamă de bătaie

Simpaticul coregraf, vedetă a Antenei 1 cu ștate vechi, este cap de listă la capitolul momente amuzante, căci este efervescent și mereu pus pe șotii în emisiunea pe care o prezintă. Deseori își terorizează invitații, iar relația lui cu Liviu Vârciu este recunoscută pentru dinamica agitată. Daniela Crudu, o altă victimă de-ale gazdei „Poftiți pe la noi”, a plâns de câteva ori din cauza glumelor făcute de Nea Marin.

Vezi și:  Iulia Albu și Micutzu, schimb savuros de replici, la „România are Roast"

Cosmin Natanticu este nevoit să fie glumeț datorită meseriei pe care o are, dar e evident că talentul său este nativ și că s-a născut cu această calitate. Unul dintre cele mai amuzante momente ale bărbatului s-a petrecut chiar pe scena iUmor, deși recunoaștem că în ceea ce-l privește pe el ne-a fost greu să alegem având în vedere că susține adesea spectacole de stand-up. Invitat în celebra emisiune el a ales să vorbească despre relația cu soția sa, în stilul caracteristic.

Chiar dacă Iulia Albu pare o persoană sobră și foarte serioasă este, de fapt, un om foarte cald și amuzant. Vedeta nu a refuzat invitația de a participa la iUmor și chiar a uimit o țară întreagă cu roast-ul pe care l-a scris pentru jurații emisiunii! Cunoscută pentru duritatea de care dă dovadă, Iulia pare-se că nu e specialistă doar într-ale modei, ci și într-ale amuzamentului!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Calistrat Chifan , acuzat că a bătut o enoriașă
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
cub ramona badescu png
FotoJet jpg
wednesday jpg