Cum arată și cât valorează casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat în interior!

Dacă v-ați întrebat măcar o dată cum arată casa lui Nea Marin, cel care pune mereu la treaba (și la punct!) vedetele din emisiunea sa, ei bine „prietenul lui de-o viață”, Liviu Vârciu, a venit în ajutor! Iată cum arată locuința în interior și cât valorează!

Liviu Vârciu i-a filmat casa lui Nea Marin Foto: Arhivă personală
Liviu Vârciu i-a filmat casa lui Nea Marin Foto: Arhivă personală

Liviu Vârciu a încercat, cel mai probabil, să se răzbune pentru toată bătaia mâncată de la Nea Marin din timpul filmărilor emisiunilor prezentate de coregraf, astfel că s-a înarmat cu camera telefonului și a început să îi filmeze acestuia prin casă.

Viața personală a lui Nea Marin nu este atât de cunoscută precum numele acestuia. Coregraful, în vârstă de 64 de ani, este căsătorit de aproape de 30 de ani și are două fiice, care i-au dăruit și nepoței.

Liviu Vârciu a filmat casa lui Nea Marin!

Liviu Vârciu, cel care a participat în mai multe sezoane ale emisiunii pe care Nea Marin a avut-o la Antena 1, și-a permis, având în vedere relația dintre cei doi, să filmeze locuința coregrafului. Se pare că Nea Marin și soția lui locuiesc într-o vilă de sute de mii de euro, pe care Liviu Vârciu le-a prezentat-o și admiratorilor săi.

Vârciu i-a făcut de curând o vizită lui Nea Mărin și s-a pus pe filmat încă de când a intrat în curtea acestuia, deoarece cântărețul s-a apucat de vlog și avea nevoie de „picanterii”. Știind că vechiul lui prieten este o sursă nesecată de glume la adresa lui, Liviu a profitat de ocazie și a apăsat butonul de înregistrare, urmând să-i filmeze acestuia și casa.

Cât valorează vila în care locuiește Nea Marin

Casa lui Nea Marin valorează câteva sute de mii de euro și este construită pe două etaje, cu mansardă. La intrarea în casă se prezintă un hol mare, iar în partea dreaptă se află camera de zi, unde coregraful are mai multe canapele și un șemineu.

Ia uite ce casă mare are! Ia uite ce bani are nea Marin. A făcut frumos aici. Și-a făcut frumos în casă.”, a glumit Liviu Vârciu în timp ce filma interiorul locuinței.

Citește și: Nea Marin, adevărul despre relația cu Liviu Vârciu

Liviu Vârciu nu s-a lăsat până când nu a filmat și unul dintre dormitoarele de la parter. La mansardă, Nea Marin a construit tot o cameră de zi, cu ferestre în tavan, cu vedere direct la cer. Cei doi au tot glumit, în stilul caracteristic, în timpul filmării, făcând deliciul urmăritorilor de pe platforma YouTube, acolo unde Vârciu își publică vlogurile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net