Nea Marin iubește aceeași femeie de 43 de ani. Cum a început povestea lor: «A făcut din mine ceea ce sunt astăzi»

Marin Barbu, cunoscut de o țară întreagă ca Nea Marin, are o viață de famile foarte împlinită. Iubește aceeași femeie de 43 de ani și are numai cuvinte de laudă la adresa celei care îi este alături de peste patru decenii, doamna Mioara. 

image
Nea Marin și doamna Mioara sunt căsătoriți de 43 de ani

Nea Marin a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe emisiuni de divertisment. Mereu jovial, dar și pregătit să îi pedepsească pe cei care nu îi ascultă sfaturile, Nea Marin a câștigat simpatia telespectatorilor. 

Nea Marin iubește aceeași femeie de peste patru decenii și suține că întâlnirea acestia a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla vreodată. Într-un interviu acordat publicației Viva, Marin Barbu a vorbit despre doamna Mioara și despre secretul relației lor. 

Mihai Barbu și Mioara s-au întâlnit atunci când erau adolescenți. Mioara era pasionată de lectură și printre cele mai bune eleve din sat, în timp ce Mihai Barbu era mereu pus pe șotii. În timp s-au împrietenit și au început o legătură care avea să treacă testul timpului. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
nea marin
nea marin albac jpg
nea marin si liviu varciu
nea marin varciu jpg
nea marin
nea marin alex nepot jpeg
varciu nea marin jpg

"Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi", a povestit Nea Marin. 

Nea Marin a dezvăluit secretele unui mariaj fericit

Întrebat care este secretul mariajului de lungă durată și împlinirii în cuplu, Nea Marin a menționat că iubirea și respectul sunt cele două ingrediente fără de care o relație nu are cum să reziste. 

"Eu pot să spun două „secrete care sunt la îndemâna tuturor: iubirea și respectul. Tot timpul mi-am iubit soția și am respectat-o, și din partea ei am primit același lucru", a declarat Nea Marin. 

Nea Marin și doamna Mioara au deja nepoți

Nea Marin și doamna Mioara au împreună două fiice care le-au dăruit deja nepoți. Gândindu-se la familia sa, prezentatorul afirmă fericit că viața i-a oferit tot ce și-a putut dori, poate chiar mai mult decât atât. 

Coregraful a dezvăluit că întotdeauna a fost un tată atent și implicat în educația fiicelor sale. Cele două fete au o legătură foarte bună cu ambii părinți și pot comunica deschis. "Am fost și sunt un tată iubitor. Mereu când am fost acasă m-am implicat în educația lor, iar în perioadele în careeram plecat în turnee se ocupa mai mult soția", spune Nea Marin. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

peter imre corina dănilă jpg
image png
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
image png
stranut raceala femeie batista jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 9667 JPG
image png
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg