Nea Marin iubește aceeași femeie de 43 de ani. Cum a început povestea lor: «A făcut din mine ceea ce sunt astăzi»

Ultima actualizare:

Marin Barbu, cunoscut de o țară întreagă ca Nea Marin, are o viață de famile foarte împlinită. Iubește aceeași femeie de 43 de ani și are numai cuvinte de laudă la adresa celei care îi este alături de peste patru decenii, doamna Mioara. 

Nea Marin și doamna Mioara sunt căsătoriți de 43 de ani
Nea Marin și doamna Mioara sunt căsătoriți de 43 de ani

Nea Marin a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe emisiuni de divertisment. Mereu jovial, dar și pregătit să îi pedepsească pe cei care nu îi ascultă sfaturile, Nea Marin a câștigat simpatia telespectatorilor. 

Nea Marin iubește aceeași femeie de peste patru decenii și suține că întâlnirea acestia a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla vreodată. Într-un interviu acordat publicației Viva, Marin Barbu a vorbit despre doamna Mioara și despre secretul relației lor. 

Mihai Barbu și Mioara s-au întâlnit atunci când erau adolescenți. Mioara era pasionată de lectură și printre cele mai bune eleve din sat, în timp ce Mihai Barbu era mereu pus pe șotii. În timp s-au împrietenit și au început o legătură care avea să treacă testul timpului. 

"Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi", a povestit Nea Marin. 

Nea Marin a dezvăluit secretele unui mariaj fericit

Întrebat care este secretul mariajului de lungă durată și împlinirii în cuplu, Nea Marin a menționat că iubirea și respectul sunt cele două ingrediente fără de care o relație nu are cum să reziste. 

"Eu pot să spun două „secrete care sunt la îndemâna tuturor: iubirea și respectul. Tot timpul mi-am iubit soția și am respectat-o, și din partea ei am primit același lucru", a declarat Nea Marin. 

Nea Marin și doamna Mioara au deja nepoți

Nea Marin și doamna Mioara au împreună două fiice care le-au dăruit deja nepoți. Gândindu-se la familia sa, prezentatorul afirmă fericit că viața i-a oferit tot ce și-a putut dori, poate chiar mai mult decât atât. 

Coregraful a dezvăluit că întotdeauna a fost un tată atent și implicat în educația fiicelor sale. Cele două fete au o legătură foarte bună cu ambii părinți și pot comunica deschis. "Am fost și sunt un tată iubitor. Mereu când am fost acasă m-am implicat în educația lor, iar în perioadele în careeram plecat în turnee se ocupa mai mult soția", spune Nea Marin. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net