Chin pentru Speak și Ștefania: miros insuportabil și căldură: "Ce pute așa?"

Ultima actualizare:

În aceste momente, Speak și Ștefania se bucură de o vacanță în Bali, după ce au scăpat de carantina din Jakarta, însă cei de acasă i-au putut urmări duminică seara la TV, căci cuplul a apărut în emisiunea "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară", difuzată de Antena 1.

Speak, dezgustat de mirosul nămolului
Speak, dezgustat de mirosul nămolului

Realitatea bate filmul. Speak și Ștefania se bucură la această oră de exotismul din Bali, loc în care abia așteptau să ajungă după experiența nefericită din Jakarta, Indonezia, unde au stat carantinați într-un hotel insalubru, din cauză că au fost depistați cu Covid.

Chinuiți de nea Mărin, la Techirghiol

Nu în lux, ci în chinuri i-au văzut însă duminică seara, românii de acasă, în emisiunea "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară". Show-ul este filmat în vară și difuzată la Antena 1 abia acum. Evident, acolo unde apare nea Marin este rost și de chin pentru vedete. În edițiile difuzate duminică, luni și marți îi vedem la treabă pe Speak, Ștefania, Alex Velea, Zannidache și Răzvan Babană, băiatul de bani gata din Timișoara, care a participat și la "Chefi la cuțite". Acțiunea se defășoară pe litoralul românesc, în stațiunile Olimp și Techirghiol, iar vedetele sunt puse la muncă și au sarcini precise: să organizeze un târg cu muzică și dansuri pentru localnicii din Techirghiol.

Speak și Ștefania au cărat nămol cu gălețile, pe plajă

În ediția difuzată duminică seara i-am văzut pe Speak și pe Ștefania chinuindu-se în căldură, pe plajă, cărând celebrul nămol de Techirghiol cu găleți și sticle din plastic, distribuindu-l, apoi, turiștilor, pe plajă. Nu a fost deloc ușor, cei doi erau nămoliți din cap până în picioare, dar și chinuiți de miros. "Ce pute așa?", a întrebat Speak. "Nămolul pute, e de la sulf, i-a explicat Ștefania", care la un moment dat a dat-o pe glume și a făcut haz de necaz. ”Pentru Nea Marin, emisiunea asta este doar să dea ordine!”, a mai spus Speak. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net