Când scapă Speak și Ștefania de carantina groazei, din Indonezia: "Mai are 5% din viață"

Ultima actualizare:

Speak și Ștefania își țin fanii la curent, pe Internet, cu situația prin care trec, fiind carantinați în Jakarta, Indonezia, după ce au fost testaţi pozitiv. Nici în "Asia Express", unde au participat în 2020, nu i-am văzut atât de afectați.

Speak. foto: Instagram
Speak. foto: Instagram

Trebuie să stăm în izolare pentru că suntem pozitivi, nici nu încape discuție. Asta se putea întâmpla oriunde. Ăsta a fost ghinionul nostru să fim aici. Avem asigurare Covid. Să plecăm de aici și sunăm în țară la asiguratorul nostru. Probabil o să recuperăm banii. În situații de genul ăsta, cum sunt mulți alți oameni, banii nici nu mai contează. În afară de treaba asta cu hotelul, e o țară tare. Dar în România e mai bine", a povestit Speak, pe Instagram, el fiind ceva mai comunicativ în această perioadă, decât Ștefania, care se vede că suferă îngrozitor. 

Nici Speak nu e cu moralul prea sus, dar încearcă să facă haz de necaz. Autoironia i-a salvat de multe ori. Solistul a spus și cât timp mai au de stat în carantină, în hoteșul groazei, din Jakarta, capitala Indoneziei, situată în nord-vestul insulei Java. „Nervi, supărare, deprimare. Pe 30 dimineața vom pleca de aici. Nu știm încă unde”, a mai spus el.

Cristina Ștefania, extrem de afectată de situație

Joi, 27 ianuarie, Speak și Ștefania au avut o nouă intervenție pe Instagram, însă de această dată solistul a recunoscut că iubita lui abia mai afec față situației. A început filmarea pe InstaStory cu câteva glume, după care a anunțat că Șoarecu', așa cum îi spune el Ștefaniei, efectiv nu mai rezistă.

"Auziți, ziceți-mi, băi, și mie, începe războiul acasă? Adică în Ucraina? Că băieții ăștia de aici nu știu nimic. Nu au auzit de Ucraina. Am ieșit fix ca la sanatoriu, pe bancă, pe băncuța asta care nu are nici pernă, am găsit o pernă pe jos. Mai avem câteva zile. Șoarecul e fiartă, nu mai poate, mai are 5% la viață", a spus Speak.

Speak și Ștefania, carantinați în Indonezia, din cauza Covid

La începutul lunii ianuarie, Speak și Ștefania au petrecut o vacanță superbă în Seychelles, unde s-au întâlnit și cu Gina Pistol și Smiley. Însă ei nu s-au întors în România, ci au dorit să exploreze și Bali, așa că au zburat, plini de speranțe, în Indonezia. Aici a început coșmarul lor. au fost testați pozitiv și carantinați într-un hotel pe care l-au descris ca fiind de groază. "Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară...dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile", a povestit Speak, foarte revoltat. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net