C├ónd scap─â Speak ╚Öi ╚śtefania de carantina groazei, din Indonezia: "Mai are 5% din via╚Ť─â"

27 ianuarie 2022

Speak ╚Öi ╚śtefania ├«╚Öi ╚Ťin fanii la curent, pe Internet, cu situa╚Ťia prin care trec, fiind carantina╚Ťi ├«n Jakarta, Indonezia, dup─â ce au fost testa┼úi pozitiv. Nici ├«n "Asia Express", unde au participat ├«n 2020, nu i-am v─âzut at├ót de afecta╚Ťi.

image
Speak. foto: Instagram

ÔÇ×Trebuie s─â st─âm ├«n izolare pentru c─â suntem pozitivi, nici nu ├«ncape discu╚Ťie. Asta se putea ├«nt├ómpla oriunde. ─ésta a fost ghinionul nostru s─â fim aici. Avem asigurare Covid. S─â plec─âm de aici ╚Öi sun─âm ├«n ╚Ťar─â la asiguratorul nostru. Probabil o s─â recuper─âm banii. ├Än situa╚Ťii de genul ─âsta, cum sunt mul╚Ťi al╚Ťi oameni, banii nici nu mai conteaz─â. ├Än afar─â de treaba asta cu hotelul, e o ╚Ťar─â tare. Dar ├«n Rom├ónia e mai bine", a povestit Speak, pe Instagram, el fiind ceva mai comunicativ ├«n aceast─â perioad─â, dec├ót ╚śtefania, care se vede c─â sufer─â ├«ngrozitor. 

Nici Speak nu e cu moralul prea sus, dar ├«ncearc─â s─â fac─â haz de necaz. Autoironia i-a salvat de multe ori. Solistul a spus ╚Öi c├ót timp mai au de stat ├«n carantin─â, ├«n hote╚Öul groazei, din Jakarta, capitala Indoneziei, situat─â ├«n nord-vestul insulei Java. ÔÇ×Nervi, sup─ârare, deprimare. Pe 30 diminea╚Ťa vom pleca de aici. Nu ╚Ötim ├«nc─â undeÔÇŁ, a mai spus el.

Cristina ╚śtefania, extrem de afectat─â de situa╚Ťie

Joi, 27 ianuarie, Speak ╚Öi ╚śtefania au avut o nou─â interven╚Ťie pe Instagram, ├«ns─â de aceast─â dat─â solistul a recunoscut c─â iubita lui abia mai afec fa╚Ť─â situa╚Ťiei. A ├«nceput filmarea pe InstaStory cu c├óteva glume, dup─â care a anun╚Ťat c─â ╚śoarecu', a╚Öa cum ├«i spune el ╚śtefaniei, efectiv nu mai rezist─â.

"Auzi╚Ťi, zice╚Ťi-mi, b─âi, ╚Öi mie, ├«ncepe r─âzboiul acas─â? Adic─â ├«n Ucraina? C─â b─âie╚Ťii ─â╚Ötia de aici nu ╚Ötiu nimic. Nu au auzit de Ucraina. Am ie╚Öit fix ca la sanatoriu, pe banc─â, pe b─âncu╚Ťa asta care nu are nici pern─â, am g─âsit o pern─â pe jos. Mai avem c├óteva zile. ╚śoarecul e fiart─â, nu mai poate, mai are 5% la via╚Ť─â", a spus Speak.

Speak ╚Öi ╚śtefania, carantina╚Ťi ├«n Indonezia, din cauza Covid

La ├«nceputul lunii ianuarie, Speak ╚Öi ╚śtefania au petrecut o vacan╚Ť─â superb─â ├«n Seychelles, unde s-au ├«nt├ólnit ╚Öi cu Gina Pistol ╚Öi Smiley. ├Äns─â ei nu s-au ├«ntors ├«n Rom├ónia, ci au dorit s─â exploreze ╚Öi Bali, a╚Öa c─â au zburat, plini de speran╚Ťe, ├«n Indonezia. Aici a ├«nceput co╚Ömarul lor. au fost testa╚Ťi pozitiv ╚Öi carantina╚Ťi ├«ntr-un hotel pe care l-au descris ca fiind de groaz─â. "Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe fa╚Ť─â toat─â noaptea. St─âm afar─â toat─â ziua, iar seara mergem ├«n camer─â ca s─â ne culc─âm. Am ales cea mai scump─â camer─â, iar condi╚Ťiile sunt mai r─âu ca ├«n Asia. Ea nu arat─â r─âu, dar este foarte mult─â mizerie ╚Öi foarte mult mucegai. M├óncarea este ├«ngrozitoare, nu ne las─â s─â comand─âm de afar─â...dar vom vorbi cu ei c─âci altfel murim de foame, ne cur─â╚Ť─âm ├«n c├óteva zile", a povestit Speak, foarte revoltat. 

stanga
dreapta
stefania png
soeak si stefania
cristina stefania (3) jpg
stefania 1 jpg
stefania jpg
speak si stefania bali
speak si stefania
speak si stefania jpg

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg