Seychelles, vacanță de zeci de mii de euro! Cât au plătit Delia, Speak, Gina și Smiley pentru luxul de afară

10 ianuarie 2022

Cinci ore până în Dubai și alte patru până la destinație! În jur de zece ore a însumat zborul din România în destinația exotică pe care au ales-o trei colegi de breaslă. Smiley, Delia, și Speak spun că s-au întâlnit întâmplător în insula din Oceanul Indian, însă coincidența ar fi fost prea mare ca toți să-și planifice în același timp și în același loc vacanța.

image

Smiley și Gina și-au făcut traseul lor plecând cu fiica Josephine, care va împlini 1 an în martie. E prima lor vacanță în trei în străinătate si nu le-a fost teamă de un zbor atât de obositor. Pe 3 martie s-au cazat la un superb resort din Seychelles și au pornit împreună în explorarea locurilor atât de viu colorate.

Delia și soțul ei au ales aceeași destinație de lux

stanga
dreapta
gina pistol smiley si fetita jpg
gina pistol story jpg
speak story jpg
gina pistol jpg
smiley si gina jpg
delia resort jpg
speak jpg
speak si stefania jpg
stefania jpg
stefania 2 jpg
stefania 1 jpg

Au stat la soare, s-au delectat cu bunătățile locale și au făcut cunoștință cu tradițiile locului. Cu micuța Josephime în marsupiu, Smiley a luat la pas jungla, a admirat peisajele și au făcut nenumărate poze. Chiar dacă a plouat, nu au fost speriați, ba chiar au organizat o întâlnire cu prietena lor Delia care se află cazată la Constance Lemuria din Praslin, un resort de lux din Seychelles, unde o cazare de 6 nopți cu mic dejun, pentru două persoane costă în jur de 5.000 de euro. Artista care a făcut duet cu Smiley pe piesa "Ne vedem noi", e acolo însoțită de omul cu care este căsătorită de aproape 10 ani, Răzvan Munteanu.

Este recunoscută pasiunea lor pentru vacanțe și iată că au explorat și această insula luxuriantă. Cu siguranță artista va mai petrece acolo încă o săptămână. Delia și soțul ei au fost "gazde" și pentru Speak și Ștefania.

Ce sumă au plătit vedetele pentru sejurul de lux din Seychelles

Cei doi au ajuns pe data de 6 ianuarie în Seychelles și au apucat să se salute doar. Le place aventura și asta s-a putut vedea și în competiția Asia Express pe care au pierdut-o "la mustață", așa că în noua destinație nu s-au plictisit deloc. Cei doi artiști au explorat jungla la pas, au mângâiat broaștele țestoase și nenumărate animale specifice zonei. Au reușit să stea și la plajă, iar zilele următoare gașca de artiști se va reuni în formulă completă, după cum și-au anunțat fanii. Întrebat de un apropiat când se vor vedea cu toții, Speak a spus: "Ne-am întâlnit cu Delia acum două zile, dar ne vom vedea în câteva zile cu toții", a răspuns solistul.

Pentru o astfel de vacanță de două săptămâni un cuplu ar trebui să scoată din buzunar, pentru cazare și bilete de avion, în jur de 10.000 de euro, și încă 3.000 de euro pentru mese și alte cheltuieli neprevăzute.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png