Seychelles, vacanță de zeci de mii de euro! Cât au plătit Delia, Speak, Gina și Smiley pentru luxul de afară

Ultima actualizare:

Cinci ore până în Dubai și alte patru până la destinație! În jur de zece ore a însumat zborul din România în destinația exotică pe care au ales-o trei colegi de breaslă. Smiley, Delia, și Speak spun că s-au întâlnit întâmplător în insula din Oceanul Indian, însă coincidența ar fi fost prea mare ca toți să-și planifice în același timp și în același loc vacanța.

image

Smiley și Gina și-au făcut traseul lor plecând cu fiica Josephine, care va împlini 1 an în martie. E prima lor vacanță în trei în străinătate si nu le-a fost teamă de un zbor atât de obositor. Pe 3 martie s-au cazat la un superb resort din Seychelles și au pornit împreună în explorarea locurilor atât de viu colorate.

Delia și soțul ei au ales aceeași destinație de lux

Au stat la soare, s-au delectat cu bunătățile locale și au făcut cunoștință cu tradițiile locului. Cu micuța Josephime în marsupiu, Smiley a luat la pas jungla, a admirat peisajele și au făcut nenumărate poze. Chiar dacă a plouat, nu au fost speriați, ba chiar au organizat o întâlnire cu prietena lor Delia care se află cazată la Constance Lemuria din Praslin, un resort de lux din Seychelles, unde o cazare de 6 nopți cu mic dejun, pentru două persoane costă în jur de 5.000 de euro. Artista care a făcut duet cu Smiley pe piesa "Ne vedem noi", e acolo însoțită de omul cu care este căsătorită de aproape 10 ani, Răzvan Munteanu.

Este recunoscută pasiunea lor pentru vacanțe și iată că au explorat și această insula luxuriantă. Cu siguranță artista va mai petrece acolo încă o săptămână. Delia și soțul ei au fost "gazde" și pentru Speak și Ștefania.

Ce sumă au plătit vedetele pentru sejurul de lux din Seychelles

Cei doi au ajuns pe data de 6 ianuarie în Seychelles și au apucat să se salute doar. Le place aventura și asta s-a putut vedea și în competiția Asia Express pe care au pierdut-o "la mustață", așa că în noua destinație nu s-au plictisit deloc. Cei doi artiști au explorat jungla la pas, au mângâiat broaștele țestoase și nenumărate animale specifice zonei. Au reușit să stea și la plajă, iar zilele următoare gașca de artiști se va reuni în formulă completă, după cum și-au anunțat fanii. Întrebat de un apropiat când se vor vedea cu toții, Speak a spus: "Ne-am întâlnit cu Delia acum două zile, dar ne vom vedea în câteva zile cu toții", a răspuns solistul.

Pentru o astfel de vacanță de două săptămâni un cuplu ar trebui să scoată din buzunar, pentru cazare și bilete de avion, în jur de 10.000 de euro, și încă 3.000 de euro pentru mese și alte cheltuieli neprevăzute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net