Smiley și Gina, video haios din vacanța cu fiica lor. Cum și-a filmat solistul iubita

Smiley și Gina Pistol se bucură de prima vacanță exotică alături de fiica lor. Cei doi îndrăgostiți au publicat pe Instagram mai multe imagini, care au fost bine primite de fanii curioși. Cei trei fac o echipă excelentă și explorează împreună locurile superbe.

image

Gina Pistol (41 de ani) și Smiley (38 de ani) au devenit părinți pe 9 martie 2021, iar de atunci parcă se bucură de o și mai mare popularitate în mediul online, nu că ar mai fi fost nevoie. Fanii lor virtuali, 3,5 milioane numai pe Instagram, sunt înnebuniți să o admire pe micuța Josephine și au înțeles și acceptat că părinții ei nu vor încă să îi dezvăluie chipul. Așa că orice postare despre micuță strânge zeci de mii de inimioare, cum e și firesc.

Aventurile celebrei familiii continuă acum într-un loc exotic, cu plajă perfectă, palmieri și apă turcoaz, iar cei doi părinți se descurcă de minune cu micuța Josephine, în vârstă de 10 luni. Smiley o ține la piept, în hamul special, iar Gina se ține de șotii, mai ceva ca un copil. Se plimbă, explorează și se bucură de intimitate. 

Smiley și Gina se distrează teribil împreună

Filmulețul în care Gina Pistol încearcă să facă o săritură cu mătura între picioare, Smiley încercând să prindă instantaneul pe camera foto, este delicios. "1, 2, 3...și! Păi nu sari sus. Ce săritură e asta?", o dojenește Smiley, după care Gina pufnește în râs. 

Smiley: "Aștept vacanța asta de o viață"

"Nu suntem la Survivor România, nici la Asia Express, dar suntem o echipă redutabilă în vacanță", a scris Smiley, pe Instagram. Cu doar câteva zile în urmă, artistul a pomenit cât este de fericit alături de fetele lui, în prima vacanță în trei. "Parcă aștept vacanța asta de o viață…și dacă stau bine să mă gândesc, chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță!".

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net