Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă! “Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste”

image
Gina Pistol și Smiley au devenit părințiFoto Instagram

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. Artistul și prezentatoarea tv și-au dorit foarte mult un copil și iată că visul acestora s-a împlinit în 9 martie 2021. Au făcut pregătiri intense pentru acest moment, iar acum totul este aranjat la detaliu pentru ca fiicei lor să nu-i lipsească nimic.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe care a primit la naștere nota 10. Cei doi s-au filmat și au publicat un vlog pe canalul lui Smiley de Youtube, unde au anunțat că Gina Pistol a născut. 

Ce au scris cei doi despre nașterea fiicei lor

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol.

Smiley, tătic mândru

image
Smiley și Gina sunt părințiFoto: arhivă personală

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.Găsiți mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris și Smiley pe rețelele de socializare.

Smiley și Gina au pregătit camera fetiței lor

Prezentatoarea tv și Smiley au pregătit dormitorul bebelușei. Ei au decis ca în camera fetiței lor să predomine culoarea roz-pudră. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din încăpere.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept”, a mărturisit vedeta. 

image
Gina Pistol a devenit mămică

Smiley: "Tații de fete sunt victime totale"

Relația de iubire dintre Smiley și Gina a prins roade, iar cele două vedete au devenit părinții unei fetițe. Iată cum se vede Smiley în postura de tătic.

„Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Abia aștept. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie. Și cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuși. Asta e. Nu ne vom crește copiii după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpușile, iar băieții cu mașinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc și eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experința să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a spus Smiley. 

Gina Pistol: "Voi fi o mamă foarte înțelegătoare"

image
Gina Pistol s-a pregătit temeinic pentru cel mai important rol al vieții saleFoto: arhivă personală

„Ne-au trebuit trei ani să vă spunem că este o poveste normală dintre un el și o ea, nu ne place să ne zică lumea cine e mai bun pentru cine. Și ne-am protejat. Eu am avut o perioadă foarte fragilă. Ăsta a fost un motiv pentru care nu ne-am anunțat părinții, apropiații. Nu știu de unde au aflat cei din presă. Încă nu depășisem perioada aceea grea. Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley, declarații de dragoste înainte de a deveni părinți

„Îmi place la tine că ești un prieten foarte bun și că ești empatică. În afară de faptul că ești foarte frumoasă”, a spus Smiley.

Nici Gina nu s-a dat înapoi de la declarații siropoase, iar Smiley s-a topit instant la auzul vorbelor dulci care au venit de la iubita lui. „Eu te știu de când erai în trupa Simplu. Mi se părea că erai un băiat bun, chiar am zis-o mai demult și într-un interviu. Simțeam că erai timpul de băiat pe care să-l duci acasă să-l cunoască părinții. Acum îmi place că ești un om bun, că mă echilibrezi. Îmi ești un prieten foarte bun și că râzi la glumele mele. Eu sunt cu capul în nori, dar tu știi să mă aduci cu picioarele pe pământ. Ești organizat”, a spus Gina.

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png