Adorabil! Fetița lui Smiley dansează pe muzica lui tati

Ultima actualizare:

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol adoră deja muzica făcută de tatăl ei. Cea mai recentă piesă a artistului a reușit s-o ridice în picioare și s-o facă să danseze.

Gina Pistol este foarte încântată de progresele micuței Josephine. Foto: Instagram
Gina Pistol este foarte încântată de progresele micuței Josephine. Foto: Instagram

Dansul bebelușei Josephine a fost importalizat imediat de mami Gina Pistol, care a împărtășit aceste momente adorabile cu fanii ei de pe Instagram. Absolut de înțeles entuziasmul Ginei, mai ales că micuța Josephine se află la vârsta la care începe să exploreze casa și să-și îmbogățească repertoriul de mișcări.

Fondul muzical a fost asigurat, cum altfel?, de tati Smiley, cu cea mai recentă piesă a lui, ”Nu mai există dup-aia”. Josephine, care se ridică deja în picioare, urmărea videoclipul piesei pe televizorul mare din livingul familiei și țopăia în ritmul muzicii, în felul adorabil al bebelușilor.

Gina Pistol și-a surprins fiica dansând pe melodia lui Smiley. Foto: captură Instagram
Gina Pistol și-a surprins fiica dansând pe melodia lui Smiley. Foto: captură Instagram

Versurile piesei vorbesc despre o dragoste adolescentină, dar refrenul se potrivește mănușă și perioadei fericite pe care o traversează cuplul Smiley și Gina Pistol de când a venit pe lume micuța Josephine. ”Și dacă mâine nu vine, nu e bai./ Eu te am pe tine, tu mă ai./ Opresc timpul în loc doar ca să stai/ Cu mine, cu mine, cu mine.”

Gina Pistol: ”Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram”

La scurt timp după nașterea fiicei lor, Smiley (37 ani) şi Gina Pistol (40 de ani) au descoperit şi partea mai puţin plăcută a rolului de părinte. La fel ca toți părinții din lumea aceasta, celebrul cuplu s-a confruntat cu nopţile nedormite, plânsetele bebeluşului, cu telefoane date în miez de noapte la medic pentru a-şi potoli copilul, precum şi cu situaţii noi pentru care cărţile citite în perioada sarcinii parcă nu au mai funcţionat.

Gina nu a făcut niciodată un secret din faptul că îi este greu să gestioneze toate necunoscutele din viața de proaspătă mămică. “Faţa mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate, nenică. Am şi părul spălat, ce să mai zic, mă declar o femeie fericită. Deci, am specificat că am părul spălat pentru că acum nu mai pot să-l spăl aşa spontan. Să zic că fac dus şi îmi spăl şi părul. Nuu, nu nene, trebuie să fac programare… Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele”, a mărturisit la un moment dat Gina pe Instagram.

Vedeta a recunoscut că iubitul ei îi este de mare ajutor. “Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a conchis Gina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net