Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: «Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi»

Ultima actualizare:

    Gina a născut  pe 9 martie  o fetiţă de nota 10
Gina a născut pe 9 martie o fetiţă de nota 10

De aproape o lună, viaţa cuplului Smiley-Gina Pistol s-a schimbat total! Cântăreţul şi iubita lui trăiesc miracolul de a fi părinţi pentru prima oară. Fetiţa Josephine a devenit centrul universului lor şi nu se dezlipesc de ea nici o clipă. Dar viaţa de părinte nu e întotdeauna roz. Blondina a povestit că în aceste ultime săptămâni i-a fost groaznic de greu, însă ajutorul lui Smiley a contat enorm.

Iată că Smiley (37 ani) şi Gina Pistol (40 de ani) au descoperit şi partea mai puţin plăcută a postului de părinte. După naşterea micuţei Josephine Ana, celebrul cuplu s-a confruntat cu nopţile nedormite, plânsetele bebeluşului, cu telefoane date în miez de noapte la medic pentru a-şi potoli copilul, precum şi situaţii noi pentru care cărţile citite în perioada sarcinii parcă nu au mai funcţionat. După multe zile de absenţă din Social Media, Gina şi-a făcut apariţia şi a povestit într-un scurt video despre trăirile ei ca mamă. Proaspăt spălată pe cap, iubita lui Smiley a recunoscut cât de greu îi este. “Faţa mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate, nenică. Am şi părul spălat, ce să mai zic, mă declar o femeie fericită. Deci, am specificat că am părul spălat pentru că acum nu mai pot să-l spăl aşa spontan. Să zic că fac dus şi îmi spăl şi părul. Nuu, nu nene, trebuie să fac programare. 

Pentru mine cel puţin primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte...”, a povestit pe Instagram, Gina Pistol. Deşi pare greu de crezut, vedeta a avut un sprijin enorm din partea lui Smiley. El a ştiut să îşi păstreze calmul şi să îşi intre bine în haina de tătic aflat la începutul experienţei. 

Smiley: «Josephine miroase a muşeţel»

“Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a conchis Gina. 

Şi Smiley a făcut primele confesiuni ca tătic. Artistul a aceptat invitaţia lui Mihai Morar de a participa la emisiunea sa online “Fain & Simplu”, în cadrul căruia a făcut dezvăluiri neştiute despre relaţia cu Gina Pistol, dar şi despre cum o ajută pe Gina cu fetiţa lor, Josephine. „Vreau să îmi iau atestat de tată! E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit să o trăiesc şi vreau să trăiesc fiecare lucru în parte”, a povestit tăticul Smiley. Solistul a mai dezvăluit cum se “scurg” orele petrecute în compania fetiţei sale. A învăţat să schimbe pamperşii fără probleme. “Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de tine. Aşa fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată. Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi la un moment dat zâmbeşte”, a mai povestit tăticul Smiley.

Citește și:

Smiley, primele confesiuni ca tătic: “Ginei nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă”. Ce spune despre relația de cuplu

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă! “Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net