Ștefania, iubita lui Speak, poze incitante lângă bradul de Crăciun

Ștefania (24 de ani) a publicat o serie de fotografii incendiare pentru fanii ei de pe Instagram. Iubita lui Speak (35 de ani) s-a pozat provocator, lângă bradul de Crăciun. Imaginile au făcut deliciul admiratorilor săi!

image
Ștefania a pozat sexy lângă bradul de Crăciun Foto: Instagram

Îmbrăcată într-un top satinat, împletit în jurul gâtului, purtat fără sutien, de culoare fuchsia, care i-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat și tatuajele de care este extrem de mândră, Ștefania s-a pozat lângă bradul de Crăciun. Superba șatenă are un corp lucrat intens la sală și poate purta orice fel de ținută, pentru că toate îi vin ca turnate!

Aceste noi fotografii sexy au fost foarte apreciate de fanii ei care au asalatat-o cu like-uri și mesaje. Pe rețeaua socială Instagram, Ștefania are peste 1 milion de fani, pe care îi ține la curent în fiecare zi cu tot ce face!

«Ador să strălucesc purtând bijuteriile preferate!», a scris Ștefania pe pagina sa oficială de Instagram.

image
Iubita lui Speak și-a înnebunit fanii cu noile fotografii Foto: Instagram

Speak și Ștefania s-au logodit și urmează să facă nunta

Speak și Ștefania au devenit și mai cunoscuți după participarea la Asia Express, unde au fost finaliști ai emisiunii iar în mediul online au o comunitate loială de fani. Pe Instagram, Ștefania postează deseori videoclipuri cu dansuri de a căror fotografie s-a ocupat personal, ținute inedite, stiluri de machiaj și fotografii din vacanțe. Cei doi formează un cuplu de patru ani de zile, iar artistul a cerut-o și în căsătorie pe iubita sa. Speak a mărturisit în urmă cu două luni, în exclusivitate pentru Click, faptul că au tot amânat nunta din cauza pandemiei de Covid-19.

stanga
dreapta
speak stefania jpeg
stefania 2 jpg
stefania jpg

«Am cerut-o pe Ștefania atunci de soție însă în acest moment nu suntem nici eu și nici ea fierți pe nuntă. Nici n-am mai vorbit de treaba asta însă o să o facem după ce se termină cu pandemia. Și așa, ea va fi foarte stresată cu organizarea, pentru că ea se va ocupă de nuntă. Și dacă mai intervine și treaba cu pandemia, că trebuie doar un număr de persoane, nu e ok. Pentru că o dată o fac în viață și trebuie să iasă special.

Mi-aș dori să fie toată lumea, să nu existe restricții, să nu fie doar o parte dintre persoanele dragi, să nu fie un număr limitat de oameni, cu distanțare socială şi până la o oră anume. Vreau ca toată lumea să fie fericită și sănătoasă. Pentru că mi-au murit câteva cunoștințe», ne-a spus Speak.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg