Vedetele au fugit în țările exotice pentru a scăpa de frigul din România!

18 noiembrie 2021
image
Vlăduţa Lupău a fugit în Seychelles

Vedetele noastre nu suportă frigul! Cum se apropie iarna, soliştii dau fuga în ţări exotice ca să mai prindă un bronz frumos, să se încarce cu energie şi să se pregătească pentru concertele de Sărbători. Dacă or mai avea!

Se pare că nu-i place deloc frigul, de vreme ce toate vacanţele ei sunt în  destinaţii exotice, la plajă. După ce a văzut Maldive, Mauritius, Mexic, Thailanda, acum Vlăduţa Lupău a mai bifat o destinaţie tropicală. 

image
Vlăduța Lupău va sta până duminică în Seychelles

Artista nu a dezvăluit pe Instagram locaţia în care se află, încercând să-şi ţină sutele de mii de fani în suspans, însă după primele indicii oferite este vorba despre Seychelles, unde ea şi soţul ei s-au cazat la resortul Four Seasons, numai cazarea costând 10.000 € pentru câteva nopţi. Celebra solistă de muzică populară a oferit imagini spectaculoase de pe plaja cu palmieri şi nisip fin. Ea şi fotbalistul Adi Rus vor petrece aici până duminică, pentru ca apoi să-şi onoreze agenda concertistică. 

Vlăduţa e cea mai solicitată artistă în pandemie şi iată că şi de Sărbători are programul la fel de încărcat. Totodată e şi una dintre artistele care se reinventează mereu şi care pu­ne munca pe primul loc. 

image
Mihai Constandache a fost în croaziera amânată de anul trecut

Spre exemplu, înainte să plece în vacanţă, a lansat un colaj de cântece de iarnă intitulat „Cele mai frumoase colinde” care a făcut doar într-o zi 250.000 de vizualizări pe YouTube. 

A mâncat rechin şi caracatiţă

Solistul de muzică populară Mihai Constandache, ex „Chefi la cuţite”, s-a răsfăţat într-o croazieră pe Mediterană. Pentru că anul trecut nu a putut pleca în vacanţă din cauza pandemiei, fostul concurent de la „Chefi la cuţite”, Mihai Constandache (40 de ani) a zis să nu mai lase să treacă încă un an şi a trecut la fapte. 

„A meritat să aştept un an ca să pot să-mi îndeplinesc visul. Am plecat din Lisabona, Portugalia, unde a fost îmbarcarea şi am avut opriri în Barcelona, Marsillia şi Genova. Totul a durat 5 zile şi 4 nopţi. Am vizitat multe locuri în Barcelona, de exemplu mi-a plăcut La Sagrada Familia. A fost ceva de vis. Vasul era de 331 de metri şi se numeşte MSC Virtuosa, are 19 etaje, iar eu am stat la etajul 10. Era un adevărat orăşel, dar cu toate acestea simţeam că sunt pe mare şi mi-a fost rău câteva ore, eram în cameră şi simţeam cum mi se face rău, că se clatină. Dar mi-am revenit pentru că aveam ce face acolo, avea piscină, masaj şi seara după cină mergeam la teatru. Cât despre preparate am mâncat carne de rechin şi de caracatiţă, caviar şi tot felul de specialităţi pe care nu le mai ştiu. Au mai fost români, chiar m-am împrietenit cu mai mulţi. Am rămas surprins de cum am fost primiţi şi sincer, mă bucur că nu am anulat această crozaieră după ce anul trecut nu am mai putut să plec”, ne-a mărturisit solistul de populară. 

image
Mihai Constandache a fost în croaziera amânată de anul trecut

Îl aşteaptă treabă multă acum: spectacole şi filmări pentru televiziuni de sărbători, dar şi gogoşi, torturi şi cozonaci, pe care îi va face înainte de Crăciun la cofetăria pe care o are în Brăila – „Pisica Albastră”. 

image
Mihai Constandache a fost în croaziera amânată de anul trecut

Cină la Palazzo Versace

Liviu Teodorescu (29 de ani) şi soţia lui Iulia se iubesc la nebunie şi acum două luni au oficializat o relaţie de peste 10 ani. Fostul concurent de la „Vocea României”, actor în „Pariu cu viaţa” şi solist în LaLa Band a ales pentru luna de miere Dubaiul.

image
Liviu Teodorescu și Iulia, fascinați de Dubai

Şi nu doar pentru frumuseţea oraşului, ci mai ales pentru siguranţa din punctul de vedere al pandemiei. Printre multe alte distracţii, cei doi au fost la un concert în barul lui Quincy Jones de la Palazzo Versace. 

“Palazzo Versace e o locaţie de vis de care am avut ocazia să ne bucurăm. Am luat cea mai romantică cină din viaţa noastră, într-un decor de vis, iar mâncarea... nu am cuvinte. După cină, am mers în barul lui Quincy Jones, din incinta Palazzo Versace. Am ascultat un concert live al unei artiste semnate la casa lui de discuri şi am văzut cu ochii mei partitura orginală de la «We Are The World», semnată de toţi artiştii care au cântat piesa”, spune Liviu Teodorescu.

image
Liviu Teodorescu și Iulia, fascinați de Dubai
mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg