Speak este în doliu! Bunicul cântărețului s-a infectat cu COVID și a murit: „Vaccinați-vă părinții și bunicii”

Ultima actualizare:

    Bunicul lui Speak a murit după ce s-a infectat cu COVID-19Foto: Arhivă personală
Bunicul lui Speak a murit după ce s-a infectat cu COVID-19Foto: Arhivă personală

Cântărețul Speak este în doliu, după ce bunicul acestuia s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a pierdut ulterior lupta cu boala. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de socializare și a transmis un mesaj pro vaccinare, îndemându-i pe toți cei care au bunici și părinți să îi sfătuiască să se vaccineze.

Speak a explicat că bunicul său nu credea în existența virusului SARS-CoV-2 și că a refuzat, astfel, vaccinul și chiar și ajutorul medicilor atunci când a început să se simtă rău. Bărbatul s-a infectat cu noul coronavirus, iar starea lui de sănătatea a devenit din ce în ce mai gravă.

Ulterior, după ce și-a dat seama că este bolnav la plămâni și că nu mai poate respira, a acceptat să fie dus la doctor însă a fost prea târziu, din păcate.

Artistul i-a îndemnat pe toți urmăritorii lui care i-au văzut mesajul să își îndemne apropiații să se vaccineze dacă le permite sănătatea, mai ales dacă sunt de vârste înaintate.

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru a așa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus.

A început să creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. Te iubesc bunicule! P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-vă părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris Speak pe rețelele de socializare.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net