Cine este Ștefania de la Asia Express, iubita lui Speak. Ieri dansa pentru INNA, azi e locul 1 în topurile muzicale

Ultima actualizare:
Ștefania s-a dezbrăcat pentru revista Touch
Ștefania s-a dezbrăcat pentru revista Touch

Speak (32 de ani) și Ștefania (22 de ani) s-au îmbarcat în aventura Asia Express de la Antena 1, alături de alte cupluri de vedete cu care se vor întrece pe «Drumul Comorilor». Și deși cei doi nu-și mai ascund relația de ceva timp, mulți nu știu cine este iubita artistului, dar și cum a ajuns să aibă atât de mult succes în carieră.

Ștefania se bucură de succes în muzică, dar și în mediul online, fiind foarte apreciată pe rețelele de socializare, aproape la fel de mult ca iubitul ei. Cei doi s-au pregătit intens pentru experiența Asia Express, chiar dacă pentru Speak a fost mai greu să se hotărască, Ștefania fiind cea care și-a dorit inițial să concureze în reality-show-ul de la Antena 1. 

Atât Ștefania, cât și Speak, au lansat câte o piesă chiar înainte de a se îmbarca în aventura vieții lor, melodii care s-au bucurat de succes încă din prima zi. Piesa «Aleg să iert» a fost locul 1 în Trendigul de pe Youtube timp de câteva zile, iar cea lansată de Speak, «M-ai lăsat să te las», a reușit să atingă locul 3, în cadrul aceluiași top. Deși ambele melodii au fost compuse de Speak, iată că piesa ei a fost mai apreciată de fani. 

Cristina Ștefania s-a născut în Galați, unde a studiat la Liceul de Arte «Dimitrie Cuclin», loc unde s-a format profesional. Este unicul copil al unui cuplu tânăr și open-minded, cu care artista a putut vorbi dintotdeauna deschis despre orice.  ”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara ea, în urmă cu ceva timp. 

Tot ea declara în urmă cu ceva vreme faptul că a avut o copilărie foarte frumoasă și că a fost un copil cuminte care nu a creat probleme.

Dansul a făcut-o pe Ștefania să se mute la București

Cristina Ștefania a ales să se mute în București în anul 2015, pe vremea când dansul era marea ei pasiune și ceea ce a ghidat-o spre Capitală, loc unde avea să lucreze cu cei mai cunoscuți coregrafi din România, dar și unde a reușit să colaboreze cu artiști consacrați, precum INNA, în videoclipul Ruleta. Ea a mai colaborat și cu alți artiști precum Smiley, Randi și Elena Gheorghe.

Cum a devenit cunoscută în industria muzicală

Cu siguranță, apariția lui Speak în viața ei a ajutat-o să-și găsească pasiunea pentru muzică. Tot el a fost cel care i-a confirmat că este talentată și a susținut-o de la bun început. Faima muzicală pentru Ștefania a început în urmă cu doi ani, atunci când a publicat un cover al piesei «Nentori», melodi  interpretată de Arilena Ara și care a fost difuzată masiv la radio. După ce a publicat clipul pe canalul personal de YouTube, chiar Arilena a fost surprinsă de talentul Ștefaniei și a decis să o promoveze.

La scurt timp, iubita lui Speak a hotărât să-și facă debutul muzical în România, lansând piesa «Drinking about you», piesă care i-a adus notorietate tinerei artiste. Imediat au apărut colaborările cu alți artiști. Nicole Cherry, Speak și Rengle sunt doar câteva nume cu care ea a colaborat de-a lungul timpului. 

”Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă, el a descoperit că am voce și că am putea face lucruri foarte cool”, a sintetizat Ștefania începutul carierei în muzică. 

O altă pasiune a Ștefaniei este vloggingul. Concurenta de la Asia Express se filmează des în diverse ipostaze amuzante, iar fanii par să îi aprecieze enorm munca. Totodată, Ștefania este foarte pricepută și în ale machiajului, semn că multe clipuri publicate de ea pe Youtube sunt în legătură cu acest domeniu. 


    Speak și Ștefania, cuplu încrezător la Asia ExpressFoto Instagram
Speak și Ștefania, cuplu încrezător la Asia ExpressFoto Instagram

Ce au spus Speak și Ștefania despre aventura Asia Express

 „Asia Express este pentru mine o considerabilă ieșire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele și sper să mi le și depășesc. Ca să fiu sincer, nu sunt prea nerăbdător să înceapă… Număr zilele și nu știu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mă gândesc la ce-i mai rău, dar totodată știu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă și  faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experiența vieții mele”, a declarat Speak înainte de a pleca în Filipine.

„Asia Express înseamnă o mare încercare, dar și o super provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinși la maximum. Eu, spre deosebire de Ștefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu știu încă în ce mă bag. Ce mă sperie în momentul de față e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă și mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef…și eu am chef non-stop de mâncare. Aaaa, și partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată dar… să înceeeeaapă Asia Express!”, a completat și Ștefania. 

Ștefania, pictorial nud care a făcut senzație pe internet

Ștefania este lipsită de inhibiții și pare că este foarte mândră și sigură de coprul ei. În urmă cu mai mult timp, vedeta a pozat goală. 

Speak și Ștefania, cuplu încrezător la Asia Express
Speak și Ștefania, cuplu încrezător la Asia Express
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net