Nepotul Deliei Matache, la spital! Ce virus a luat micuțul?

Momente de panică pentru Oana, sora Deliei Matache! Fiul ei, Bubu, a ajuns la spital, cu diagnosticul enteroviroză. Micuțul a fost pus imediat de medici pe perfuzii. Mătușa Delia, aflată în vacanță, a fost și ea alertată!

Oana, sora Deliei Matache, are doi copii, Jessie și Bubu Sursa: Instagram
Oana, sora Deliei Matache, are doi copii, Jessie și Bubu Sursa: Instagram

Anul a început cât se poate de prost pentru Oana Matache. Sora Deliei Matache a ajuns cu fiul ei, Bubu, la spital, după ce acestuia i s-a făcut brusc rău.

Micuțul Bubu, în vârstă de doi ani, a fost diagnosticat cu enteroviroză, o afecțiune specifică celor mici. Medicii i-au administrat tratament prin perfuzii băiețelului pentru a-l repune pe picioare.

Oana Matache a publicat o imagine elocventă din salonul în care era internat băiețelul ei, chiar în timpul în care i se administra o perfuzie cu tratament.

Adus Booberul la perfuzii, ca să fie iar fortzinni. Am prins cameră bună, branula a intrat din prima, Delia e cu noi, totul bine (enteroviroză)”, a scris Oana Matache, într-un Instastory.

Mătușa Delia Matache, aflată în vacanță, a fost și ea alertată și s-a interesat prin intermediul Internetului de starea micuțului. Delia este foarte apropiată de cei doi copii surorii sale, Oana.

Sora Deliei Matache are doi copii cu care se mândrește: Jessie, o fetiță în vârstă de 4 ani și Bubu, un băiețel de 2 ani.

Fiul Oanei Matache suferă de enteroviroză, o afecțiune destul de des întâlnită în rândul copiilor și care provocă probleme, în special, în ceea ce privește tractul intestinal.

Micuțul a avut și insuficiență respiratorie

Nu este pentru prima dată când fiul Oanei Matache se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu mai bine de doi ani, când fiul ei avea doar șase luni, acesta a primit un alt diagnostic pentru care a avut nevoie de internare de urgență.

La vremea aceea, micuțul Bubu a fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie.

A venit prinţesa la spital de stat… Căci la lux nu este terapie intesivă. Dar e decent. Şi curat. Şi am o vecină de salon foarte drăguţă. L-am internat pe Bubu alaltăieri cu insuficienţă respiratorie dar acum, în sfărşit, s-a stabilizat pe o saturaţie normal”, spunea atunci Oana Matache, pentru unica.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
banner ⁠Antonela Patrut png
image
actualitate.net
image
actualitate.net