Nepotul Deliei Matache, la spital! Ce virus a luat micuțul?

Momente de panică pentru Oana, sora Deliei Matache! Fiul ei, Bubu, a ajuns la spital, cu diagnosticul enteroviroză. Micuțul a fost pus imediat de medici pe perfuzii. Mătușa Delia, aflată în vacanță, a fost și ea alertată!

Oana, sora Deliei Matache, are doi copii, Jessie și Bubu Sursa: Instagram
Oana, sora Deliei Matache, are doi copii, Jessie și Bubu Sursa: Instagram

Anul a început cât se poate de prost pentru Oana Matache. Sora Deliei Matache a ajuns cu fiul ei, Bubu, la spital, după ce acestuia i s-a făcut brusc rău.

Micuțul Bubu, în vârstă de doi ani, a fost diagnosticat cu enteroviroză, o afecțiune specifică celor mici. Medicii i-au administrat tratament prin perfuzii băiețelului pentru a-l repune pe picioare.

Oana Matache a publicat o imagine elocventă din salonul în care era internat băiețelul ei, chiar în timpul în care i se administra o perfuzie cu tratament.

Adus Booberul la perfuzii, ca să fie iar fortzinni. Am prins cameră bună, branula a intrat din prima, Delia e cu noi, totul bine (enteroviroză)”, a scris Oana Matache, într-un Instastory.

Mătușa Delia Matache, aflată în vacanță, a fost și ea alertată și s-a interesat prin intermediul Internetului de starea micuțului. Delia este foarte apropiată de cei doi copii surorii sale, Oana.

Sora Deliei Matache are doi copii cu care se mândrește: Jessie, o fetiță în vârstă de 4 ani și Bubu, un băiețel de 2 ani.

Fiul Oanei Matache suferă de enteroviroză, o afecțiune destul de des întâlnită în rândul copiilor și care provocă probleme, în special, în ceea ce privește tractul intestinal.

Micuțul a avut și insuficiență respiratorie

Nu este pentru prima dată când fiul Oanei Matache se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu mai bine de doi ani, când fiul ei avea doar șase luni, acesta a primit un alt diagnostic pentru care a avut nevoie de internare de urgență.

La vremea aceea, micuțul Bubu a fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie.

A venit prinţesa la spital de stat… Căci la lux nu este terapie intesivă. Dar e decent. Şi curat. Şi am o vecină de salon foarte drăguţă. L-am internat pe Bubu alaltăieri cu insuficienţă respiratorie dar acum, în sfărşit, s-a stabilizat pe o saturaţie normal”, spunea atunci Oana Matache, pentru unica.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net