Oana Matache a organizat botezul băiețelului ei. Ce ținute au purtat Delia și sora ei la eveniment

Ultima actualizare:

    Oana Matache și-a botezat băiețelul duminică, 16 iunieFoto Instagram
Oana Matache și-a botezat băiețelul duminică, 16 iunieFoto Instagram

Delia a devenit părinte spiritual și pentru cel de-al doilea copil al surorii sale, Oana, duminică, 16 iunie. Emoțiile au fost în toi în familia cântăreței, însă de data aceasta ceremonia a fost una mult mai relaxată decât în cazul micuței Jessie, când Oana Matache mărturisea că s-a stresat foarte tare cu pregătirile pentru eveniment. Micuțul Bogdănel a fost extrem de cuminte la slujba de creștinare, iar surioara lui mai mare i-a fost alături în aceste momente speciale.

Oana Matache, sora Deliei, a trecut din nou prin emoțiile botezului. Oana și partenerul ei de viață, Răzvan Miheț, și-au creștinat cel de-al doilea copil, pe micuțul Bogdănel, iar după slujba de botez din biserică a urmat, bineînțeles, și petrecerea. De data aceasta însă, sora Deliei a explicat că a fost mai relaxată atunci când a organizat evenimentul, care s-a desfășurat alături de familie și prieteni apropiați, într-un cadru restrâns. 

Invitații la botez s-au delectat cu dulciuri alese
Invitații la botez s-au delectat cu dulciuri alese

Totuși, cele două surori și-au ales ținute pe măsura evenimentului și au strălucit în marea zi, având în vedere că Delia a fost din nou aleasă pentru rolul de nășică, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Oana a fost foarte entuziasmată de modul în care a ieșit evenimentul per total, având în vedere că micuțul Bogdan a fost foarte cuminte la slujba de creștinare din biserică. 

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, din nou nași de botez
Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, din nou nași de botez

Pentru petrecerea de după slujbă, Oana a ales să poarte o rochie elegantă, de culoare albă, cu umerii goi, iar Delia a optat pentru o rochie mai sobră, ce îngloba mai multe culori, pe un fond negru. În timpul ceremoniei religioase, fericita mămică a purtat o rochie mai „relaxată”, cu bretele, tot de culoare albă, cu buline negre însă. 

Ținuta purtată de Oana Matache la petrecerea de botez a băiețelului ei
Ținuta purtată de Oana Matache la petrecerea de botez a băiețelului ei

„A fost foarte drăguț, relaxat. Bogdan a fost foarte cuminte, acum nu mai este. E ok, acum ne vom relaxa. N-am avut emoții, e deja al doilea botez. Ne-am organizat bine și am fost ok. A fost foarte liniștit, cred că i-a plăcut. Acum e puțin supărat. Jessie a luat evenimentul ca atare, s-a plimbat prin biserică, acum doarme în mașină, era ora ei de somn.

Am luat-o ca să nu se supere pe noi când se face mai mare. E ca o dumincă în care vii la biserică, doar că foarte specială. Atunci ne-am stresat rău, pe tot felul de chestii, pe ce rochițe sau botoșei să îi dăm. Mergem acasă să lăsăm o parte de invitați, ne schimbăm și mergem la petrecere”, a declarat Oana Matache pentru Antena Stars. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net